![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
knebel
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: ojej Czas: 10 min Opis: pisze moze o drobna sprawe ale juz nie po raz pierwszy widze takie rzeczy jak dzisiaj mnie spotkalo. napisalem k.... nie spamowac i dostalem knebla. niektorzy nie powinni dostac moda bo to przesada. kiedys tez widzialem jak ktos napisal j..... i to samo knebel. aniby skad ktos ma wiedziec co mialem na mysli piszac kropki. a w regulaminie nie ma za takie rzeczy knebli i wogole. wiec prosze tego pana co mi dalknebla i innych modow o przemyslanie decyzjii a nie dawanie kazdemu po kolei bo jestem fajny mam moda. po 5 min znowu ktos napisal h**** z gwiazdkami i nic co to ma byc? |
9 Lip 2011, o 21:12 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 12 Lip 2010, o 19:16 Posty: 249 Miejscowość: Pomorze Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 46 razy ![]() |
Nie wiem, nie było mnie przy tym...
Ale wiem jedno- kropeczki, gwiazdeczki, itd. dla każdego szanującego się moda oznaczają cenzurę potencjalnego wulgaryzmu. Chcecie? Wprowadzimy tę zmianę z regulaminie... tj. wyszczególnimy. _________________ Marzena, cześć. |
9 Lip 2011, o 21:23 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Pseudo cenzura jest również zakazana. Przekleństwo nawet zakropkowane przekleństwem pozostaje
Zamykam bo odwołanie bezzasadne. |
9 Lip 2011, o 21:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |