![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Obraza
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Sty 2011, o 18:03 Posty: 36 Miejscowość: wroc Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Chciałbym prosić o ukaranie gracza Nesburg z serwera s3.
Obrazy ze strony tego gracza miały już miejsce wcześniej, jednakże puszczałem mimo uszu. Dzisiaj jednak miarka się przebrała. Zaczęło się od walki pvp do której dołączyłem swoim rycerzem, by pomóc koledze. Oto dowód: ![]() Po zakończonej walce zaczęła się rozmowa na priv: ![]() Całkowicie zrozumiałe jest dla mnie to, że mogłem od razu dać ignore, ale początkowo chciałem jego wypowiedzi przypiąć łatkę kawałów z cyklu "Twoja stara...". Co widać w rozmowie, gracz Nesburg ewidentnie nie próbował sobie żartować. Dodam jeszcze, że zamazana jest rozmowa z innym graczem, dlatego starałem się, by pierwsza literka innego nicku była widoczna. _________________ ![]() ![]() ![]() |
11 Lip 2011, o 19:02 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Jeśli dołączać screeny to nieedytowane, w przeciwnym wypadku pojawia się wątpliwość co do słuszności podjętej skargi...
Down: Broń Boże, ja o nic Ciebie nie podejrzewam. Twierdzę tylko ( i chyba słusznie), że to podważa wiarygodność takiego dowodu. No a skoro żądasz ukarania gracza, to nie może być cienia wątpliwości co do jego winy. _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua Ostatnio edytowany przez Niobe, 11 Lip 2011, o 20:00, edytowano w sumie 1 raz |
11 Lip 2011, o 19:34 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Sty 2011, o 18:03 Posty: 36 Miejscowość: wroc Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
@Niobe,
Bijacz napisał(a): Dodam jeszcze, że zamazana jest rozmowa z innym graczem, dlatego starałem się, by pierwsza literka innego nicku była widoczna. Mam nadzieję, że nie podejrzewasz mnie o robienie fake-ów w paincie, bo to byłoby troszkę trudne. ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() |
11 Lip 2011, o 19:43 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Ban na tydzień niech wyjdzie wreszcie z domu
![]() _________________ Filipek - Prezes s3 |
11 Lip 2011, o 19:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |