![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest zapach drewna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Foresst Czas: 12 lipca 2011 9:32 Opis: Etap questu:przeszukaj piwnice. Niestety wejście do piwnicy jest nieaktywne(3 kropki). Wykonany relog, wyczyszczone ciasteczka, sprawdzone na innej przegladarce itp. _________________ Profesja:Rycerz Level:120 Server:Ostlor Nick:Potatos |
12 Lip 2011, o 09:35 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Trzeba było wychodzić z piwnicy podczas końcówki questa?
![]() _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
12 Lip 2011, o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Niestety nadal nie mogę wejść do piwnicy w ruinach postacią Foresst.
_________________ Profesja:Rycerz Level:120 Server:Ostlor Nick:Potatos |
12 Lip 2011, o 11:55 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ponieważ potrzebny jest update. Dlatego poproś gma o przeniesienie
![]() _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
12 Lip 2011, o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
a ja utknąłem w momencie "ciemność widzę". Wyszedłem z piwnicy i nie wiem co dalej?
|
12 Lip 2011, o 16:16 |
![]() |
![]() |
|
Złap gma w grze, ja teraz też siedzę.
_________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
12 Lip 2011, o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Podziałało. Do zamkniecia.
Zamykam ~~ Mistt _________________ Profesja:Rycerz Level:120 Server:Ostlor Nick:Potatos |
13 Lip 2011, o 12:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |