Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pogoda w www.Taern.Pl
Pogoda w www.Taern.Pl
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Niobe, mam wrażenie, że nieuważnie przeczytałaś mojego posta.
Wyraźnie tam napisałem, że staty potworów (w tym przykładowego Lodowego Smoka) mają być obniżane lub podwyższane w zależności od pogody. Średnio staty się nie zmieniają, więc nie ma mowy u ułatwieniu gry, a jedynie o jej urozmaiceniu. Trochę na marne się rozpisałaś, bo Twoja krytyka odnosi się do propozycji, które nie padły. _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
13 Lip 2011, o 15:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przeczytałam bardzo uważnie. Ale bądźmy ze sobą szczerzy: gracze uwielbiają iść na łatwiznę. Ciekawa jestem, czy znajdzie się ekipa, która wyruszy na smoka podczas mrozu / śnieżycy (czyli wtedy gdy ma on więcej HP). Niestety, wątpię by takowa się znalazła. Wszyscy będą czekać aż nadejdzie słoneczny dzień by ów wyprawę zorganizować. Tak więc, mija się to z celem.
@ Up & Down Czyli nie ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Odniosłam się do postów Twojego, Orcharda i ProStyler'a, gdyż są one zbieżne to, że szansa na loot nieznacznie wzrośnie wraz z HP raczej nic nie zmienia _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua Ostatnio edytowany przez Niobe 13 Lip 2011, o 16:07, edytowano w sumie 2 razy |
13 Lip 2011, o 15:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
I właśnie dlatego:
Fate's Whisper napisał(a): Ewentualnie można rozważyć, aby słabsza jego wersja miała mniejszą szansą na drop, a silniejsza wersja większą. _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
13 Lip 2011, o 16:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
No, moim zdaniem pogoda, która zmieniałaby statystyki potworków i graczy to ciekawy, nawet bardzo ciekawy pomysł. Tylko dwie sprawy: 10-15% to za dużo, IMO 5% to absolutne maksimum. Druga rzecz - trochę roboty z ustaleniem co i jak zmienia u wszystkich profesji i co ważniejsze potworów. Ale sam w sobie pomysł jest dobry i byłby ciekawym urozmaiceniem.
|
13 Lip 2011, o 17:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak głebiej się zastanowić,było by to bardzo ciekawe: "Ej!Nie idziemy dziś na smoka ze względu na trudne warunki pogodowe,sprzyjające mu"
_________________ S3 |
13 Lip 2011, o 18:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ale, jak zacytował Fate's Whisper, normalny smok mógłby mieć niższą szansę na drop niż ten wzmocniony. Gdyby tak było, to by raczej zachęciło graczy do wyprawy na niego wtedy, kiedy jest silniejszy, bo na rary szanse są niewielkie, a dodatkowe parę % to zawsze coś...
|
13 Lip 2011, o 18:09 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Cze 2011, o 15:30 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dobry pomysł a co do tego że silni gracze narzekają żę potwory są za łątwe. to chyba problem taki by wprowadzic nowe a nie zostwać ciagle tak samo .. same Q są do 50 lvl ( z tego co widziałem na wiki) tak więc patrząć że osiągnięto już 100 lvl następne się posypią pewno to powinni wprowadzić jeszce wieksze mapy ale to rozmowa na inny temat
|
13 Lip 2011, o 19:09 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2011, o 21:35 Posty: 5 Miejscowość: Międzyrzecz-lubuskie Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
moim zdaniem dobry pomysł ,ale niepokoi mnie to że ludzie z wolno chodzącymi komputerami mogą mieć problemy z graniem
_________________ home druid 48lvl ciągle rośnie S2 hayo mag ognia 41 lvl S2 Gildia-Vide cul fide Vide cul fide -Patrz komu ufasz Los vatos locos -na zawsze razem |
13 Lip 2011, o 20:54 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Cze 2011, o 15:30 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
zawsze mozna ustawic opcje ustawień które pozwolą wyłączyć efekty a tylko zostawić w odpowiednim miejscu ikonke z info
|
13 Lip 2011, o 22:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Lip 2011, o 11:44 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
ja jestem przeciw poniewarz jeśli taki VD jest już dobrą postacią pod pvp to pomyślście co będą robić czachy przy zmianie pogody wysokie lvle jeszcze z bonusami do statów biły by wszystko co popadnie oprócz 30- (bo wtedy chyba sie pump master włancza)
a poza tym gracze z wolnym łączem mieliby duze problemy z lagami |
15 Lip 2011, o 11:49 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |