![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Auto Knebel
Auto Knebel
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Mam Propozycje odnośnie automatycznego kneblowania graczy przez system.
Np gdy gracz napisze "kur*a" itp to automatycznie system blokuje wiadomość i delikfent zostaje poinformowany ,że posiada knebel na x czas i ile mu zostało do końca knebla. Według mnie pomoże to modom w nadzorze czatów. Czas to np 10-30 minut w zależności który to raz np w danym dniu. Od razu mówię że jest takie coś w grach BigPoint tzn: DarkOrbit,SeaFight itp -nie wymyśliłem tego,a szkoda ![]() Oczywiście niby można było by to cenzurować lub dawać kropki np "kur*a" lub "kur.*a" "ku r*a". Prosze o wszelkie sugestie ![]() _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] Ostatnio edytowany przez ProStyler, 14 Lip 2011, o 07:57, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Lip 2011, o 05:53 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Jestem za !!
Myślę ,że takie coś się przyda ! _________________ Bruise s3 lvl: 49 ![]() BruiseŁuk s3 lvl :47 ![]() |
|
14 Lip 2011, o 06:24 |
![]() |
|
![]() |
||
A ja nie jestem za tym, czasem system się pomyli i możesz dostać knebla za darmo za wyrazy"wujek" Tak,już za takie wyrazy nie raz dostawałem knebel od auto,wystarczy że sobie to skojarzy i masz.
_________________ S3 |
|
14 Lip 2011, o 07:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Funkcja Szukaj nie gryzie i nie boli. Już pojawiał się taki pomysł...
Auto knebel jest systemem wysoce niedoskonałym, bardzo niepewnym a w dodatku ślepym. Doskonale to widać w innych grach mmorpg, gdzie taką machiną zastosowano. Pierwsza rzecz: program ten nie potrafi odróżnić prawdziwego klęcia od słów neutralnych. Przykład: 9.00 Astraya[44]: Jacek, ja Ci pomogę ![]() I już mamy słowo nieprzyzwoite wychwycone przez auto knebel. lub: 9.00 Astraya[44]: Ależ z Ciebie chojrak ![]() Sprawa druga: Trzeba wprowadzać doń wiele skryptów wspomagających, gdyż inwencja graczy jak obejść auto knebla jest nieprawdopodobna. A więc, wszelkie znaki typu: _ , *, -, itp powodują, że program "ślepnie". Sprawa trzecia: Od tego są Modzi, by czatów pilnowali, więc nie zabierajmy im pracy ![]() Reasumując: to i tak się nie sprawdza, bo system ma wiele błędów. Forum byłoby zalane zażaleniami i skargami na ów skrypt. A skoro sam dopuszczasz możliwość pozornej cenzury takich słów, to tym bardziej mija się to z celem.... ![]() _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
|
14 Lip 2011, o 07:58 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona
![]() |
Takie argumenty zmieniły moje zdanie
![]() Jestem na nie!!! _________________ Bruise s3 lvl: 49 ![]() BruiseŁuk s3 lvl :47 ![]() |
|
14 Lip 2011, o 08:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga
![]() |
Temat już się gdzieś pojawił i został zlinczowany. Może ktoś poda link. Narazie nie zamykam, ale polecam opcje szukaj.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
|
14 Lip 2011, o 16:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
w kilku grach spotkałem się z autokneblem. nie jest to dobre rozwiązanie. jak już Niobe wspomniała - albo trzeba rozpisać skrypt na nie wiadomo jakie pomysły na ocenzurowanie (i trzeba korygować na bieżąco, bo gracze i tak coś wymyślą), albo liczyć się listą skarg i spamem na forum.
|
|
14 Lip 2011, o 16:47 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 5 Mar 2011, o 20:36 Posty: 756 Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 139 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Temat był wałkowany już sporo, i za każdym razem nie przeszedł.
Auto knebel jest ZuuuuY i nie da sie przewidzieć jego zachowań, a tym bardziej zachowania graczy którzy po góra tygodniu wymyślą jak go obejść . _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
|
14 Lip 2011, o 20:52 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Pro nie wiem dlaczego kradniesz pomysły
![]() 1' Kur*a" 10 min + ostrzezenie 2'Kur*a mac o ja Je*ie itp itz etc" 30 min +ostrzezenie 3'Ch*j , czy co tam chcecie' 1h i osttatnie ostrz 4'Piz*a 1140min i Jaiil 5 to juz ban ale kazdy by znalazl na tego "bota" jakiegos haka , i takie sytemy lubia sie pierd*lic ![]() jestem na: NIE |
|
15 Lip 2011, o 00:58 |
![]() |
|
![]() |
||
bit wiesz wiem że lubi się to psuc ale to zalezy od tego jak to zostanie zrobione.
potrzebne są skrypty i rózne ustawienia tego. _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
|
15 Lip 2011, o 04:18 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |