Strona 3 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Animacja uroków
Animacja uroków
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Bardzo dobry pomysł.
Ale jeszcze trzebaby było dodać obrazki nie tylko defuffom druida. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
|
15 Lip 2011, o 09:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie, nie, nie.
Poczekajmy na podklasy, poczekajmy na jeszcze parę rarów, poczekajmy na full opcje z gildiami, a dopiero potem dawajcie takie propozycje - bo teraz znowu połowa osób będzie TEGO pomysłu wymagać od administracji. Znowu się zacznie marudzenie, a to nic sensownego nie wniesie. Może i by taki tydzień grafikowi na to wystarczył, ale po co? Niech ten czas wykorzysta na zabawe z dzieckiem, dla znajomych czy też niech spędzi czas zdala od Taernu, a potem niech się przyłoży 24/7 do krainy gildiowej, albo innego ustrojstwa ^^ (w takim tempie pomysłów, będzie trzeba za niedługo wczepić grafikom jakieś metalowe dodatki i zrobić z nich roboty(: ) Drugą sprawą jest grafika - po co wyłączać. Już i tak 99% gra na niskiej jakości, po co to jeszcze psuć:P. Może w końcu zrobić małego klienta, albo paczke z mapami i grafikami do pobrania i rozpakowania na dysku? M.in. ma tak Margonem z polskich gier browserowych. Także Stoneagekings- też ma pewnego rodzaju klienta, jednak za każdym razem przed startem gry musi ściągnąć wszystko - jednak potem już nic nie musi pobierać. W tym kierunku wolałbym już popychać administrację, a dopiero jak z tym będzie koniec problemu to w tedy podsuwać pomysły z ulepszeniem grafiki. no ale faktycznie... pomysł mi się podoba XDDD! _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
|
15 Lip 2011, o 09:54 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
To nic sensownego nie wniesie?Raz piszesz ze dobrze raz źle,na końcu piszesz ze sie podoba,post bez sensu
_________________ S3 |
|
15 Lip 2011, o 09:55 |
|
|
Chodząca legenda
|
@up bardzo sensownie napisał swoje zdanie co do kolejności oczekiwanych przez niego prac, popieram w 90% bboya Też wolałbym mieć zdecydowanie coś nowego w samej grze (czytaj moby, mapy, rary, bossy, gildie), te 10% to poprawki błędów, których wciąż nie mało, niż tylko animacje w walce, zawsze można sobie przecież jakiś film obejrzeć
Pomysł jak większość dobrych - do realizacji w bliżej nieokreślonym terminie, po ukończeniu ważniejszych elementów. Słuszna uwaga, że gracze chcą natychmiastowej realizacji i wprowadzania nowości niezależnie ile by ich nie było. Dla tych niecierpliwych - sami weźcie się do roboty Jest pomysł z grafikami to nauczcie się je robić, poświećcie swój czas i charytatywnie dla rozwoju gry je zróbcie. Gdyby połowa pomysłów była realizowana przez samych graczy to chyba najszybciej rozwijająca się gra na świecie _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
15 Lip 2011, o 10:44 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
jestem za
|
|
15 Lip 2011, o 21:23 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ja korzenie sobie wyobrażam tak że wyrastają z pod ziemi korzenie i obwiązują postać
|
|
16 Lip 2011, o 20:41 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
loroks napisał(a): ja korzenie sobie wyobrażam tak że wyrastają z pod ziemi korzenie i obwiązują postać A ja sobie tego nie wyobrażam że smoka obwiązują korzenie, a on dalej atakuje z powietrza. Co na moment by puszczały ? Cytuj: Zatrucie: Postac wygląda tak,jakby miala zaraz puścić pawia Mam nadzieje że to także chodzi o przeciwników z pvp, to jak pokazać to gdy stoi przeciwnik w pełnym rynsztunku. U mobów np takiego imperialnego. Cytuj: Krwawienie: Widzimy liczne rany na naszym ciele (rany-itp-na rękach-głowie) To samo co wyżej, masz rekawice, hełm, zbroje, płaszcz i nie wiadomo co jeszcze, to gdzie bedzie widać rany, na zbroi ??. Sam pomysł nie jest zły, ale potrzebuje wiekszego dopracowania i przemyslenia. Oraz to jest jako dodatek narazie zbedny nie potrzebny do gry. _________________ Kocham mojego Szopa |
|
17 Lip 2011, o 02:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Czy ja pisałem że krwawienie to musza być rany?Równie dobrze pod postacią może być kałuża krwi.. lub coś w tym deseniu
_________________ S3 |
|
17 Lip 2011, o 09:45 |
|
|
Uczeń Simona
|
oblivionn napisał(a): Mam nadzieje że to także chodzi o przeciwników z pvp, to jak pokazać to gdy stoi przeciwnik w pełnym rynsztunku. U mobów np takiego imperialnego. Mógł by być naprzykląd troszeczkę przygarbiony (jak sie wymiotuje za zazwyczaj człowiek sie chyli ,albo jak boli brzucho to tez troche zbija z bólu [takie lekkie przygarbienie]) _________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
|
17 Lip 2011, o 15:17 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Zdecydowanie jestem na TAK !
_________________ Lorgan 100 lvl - Druid s1 |
|
18 Lip 2011, o 10:40 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 149 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |