![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Auto Knebel
Auto Knebel
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
BiTVD napisał(a): Pro nie wiem dlaczego kradniesz pomysły ![]() 1' Kur*a" 10 min + ostrzezenie 2'Kur*a mac o ja Je*ie itp itz etc" 30 min +ostrzezenie 3'Ch*j , czy co tam chcecie' 1h i osttatnie ostrz 4'Piz*a 1140min i Jaiil 5 to juz ban ale kazdy by znalazl na tego "bota" jakiegos haka , i takie sytemy lubia sie pierd*lic ![]() jestem na: NIE Ja go dawałem z pół roku temu ![]() ![]() |
15 Lip 2011, o 15:56 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 15:26 Posty: 79 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Nick w grze: ImpoLuk ![]() |
Jestem na NIE!
Od dawania knebli są Moderatorzy i Game Masterzy ![]() Trzeba by było ustawić wiele skryptów i "brzydkich słów" takich jak kurde, nie wspominając angielskie np po angielsku whore=pomidor Pomyśl co by było na handlowym spam i to jaki ktoś by napisał "kto na geo" Auto-Knebel byłby niemożliwy do takich wyczynów ![]() I zauważ, że auto-knebel uznał by coś takiego jak wspomniała Niobe jako knebel, a tutaj chodzi o pomoc _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl ![]() Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie ![]() |
18 Lip 2011, o 22:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |