![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ban Niepoczebny ???
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Wiedza pod ich opieką gram
Kusi mnie pisemne poświadczenie, naprawdę... ~Felix |
15 Lip 2011, o 20:42 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Czy kojarzysz postać o nicku, Fyodora?
A może to Twoja postać? Ja mam wszystko wypisane, jeżeli skłamiesz możesz pożegnać się z grą na zawsze. _________________ ![]() |
15 Lip 2011, o 21:04 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
3asiu podał takie dowody których przebic sie nie da
![]() _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
15 Lip 2011, o 22:11 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Fyodora to Moje Konto jak i konto Urbaned muj brat to potwierdzi Opesos on widział jak to konto exspiłem
![]() |
15 Lip 2011, o 22:28 |
![]() |
![]() |
|
a Gastaut Rycek z s1 i pare innych osbób potwierdzi ze ta postać jest mojego ojca
![]() _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
15 Lip 2011, o 22:41 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Taa jasne jasne już kłam za kłamstwa ma sie bana na forum
|
15 Lip 2011, o 22:44 |
![]() |
![]() |
|
MenPir napisał(a): Taa jasne jasne już kłam za kłamstwa ma sie bana na forum to ty masz juz bana na dluuuuugi czas tak? _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
15 Lip 2011, o 22:48 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Ja Zadnego Bana Nie Dostane Ty Oszukujesz To jest Moje konto a nie jakiegos OJCA ???!!! Moje Moje MOJE Moje MOJE
|
16 Lip 2011, o 07:44 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
jak zobaczę jeszcze jakąś kłótnię to zamknę temat prowokatora! nie macie nic, co pomoże w rozwiązaniu sprawy to lepiej nic nie piszcie.
@MenPir proponuję przestać trolować. jeden wykrzyknik czy znak zapytania wystarczy. tak samo te "Moje Moje MOJE Moje MOJE". zamknę Ci temat, nawet jak będę musiał za to ponieść konsekwencje. |
16 Lip 2011, o 12:53 |
![]() |
![]() |
|
Ekhm... Przepraszam, że wtrącę swe 3 grosze, ale aż mnie korciło by to napisać
![]() 1. Czy ktoś może ukrócić tą bezsensowną pisaninę forumową? Przecież to do niczego nie prowadzi, a temat iście spamerski. Prostyler i MenPir mogą tak przekrzykiwać się jeszcze przez następne 50 stronic, ale czy to ma sens i do czego to ma prowadzić? 2. Osobiście, to szczerze wątpię by Menpir miał 6 lat. Daję mu ok. 10 ^^ Mało który 6 latek zna takie pojęcia oraz kwestie abstrakcyjne, które dotyczą tego pana, także ktoś tu coś mocno ściemnia ![]() 3. Ostatnio podczas rozmowy z znajomymi z gry, usłyszałam (przeczytałam ^^) takie powiedzenie: "Milczenie gracza złotem się czyni, bo logi prawdę ci powiedzą" (niestety nie pamiętam autora słów :/ ). Chyba doskonale wpisuje się w ten temat ^^ @UP 3siu You saved the Day ![]() _________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
16 Lip 2011, o 12:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |