Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Driud-> Uderzenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator
|
A może transformacja w bombowiec i zrzut napalmu
|
10 Paź 2010, o 16:51 |
|
Duma Forum!
|
Ala transformers ;)
Według mnie dobrym wyjściem jest zwiększenie szansy trafienia, zmniejszając obrażenia. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
10 Paź 2010, o 16:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
nie nie
ale drygu dobry pomysł czekam na realizacje ^^ |
10 Paź 2010, o 17:16 |
|
Uczeń Heremona
|
drut jest nie do pokonania PvP a wy go chcecie ulepszać? Jak on ma się zmieniać w niedźwiedzia, to rycerz w wilka, łucznik komara itd, bo dlaczego jedna postać ma mieć takie "fajne" przeobrażenia?
_________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
10 Paź 2010, o 20:13 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Druid nie do pokonania no bo jebne ze smiechu <jebnoł ze smiechu> hahaha..
po 1 primo wskaż mi 5 turniejów gdzie wygrał druid. po 2 primo wskaż mi druida który ma w pvp x-0 wygranych... wiec prosze mi tu nie ten tego o druidzie bo aż taki mocny to nie jest... zrób sobie 40+ i powiedz jak sie grało ok ?:} _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
10 Paź 2010, o 21:23 |
|
Administrator
|
Druid nigdy nie wygrał żadnego turnieju. Voodoo, łucznik czy MO moim zdaniem są z nim na równi w 1vs1.
Jest prawie nie do pokoniania dla barba i rycerza ze względu na korzenie. Je trochę będziemy musieli zmodyfikować. Bo bossy też się skarżą. |
10 Paź 2010, o 21:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
no tak fajnie..;p zamknij temat bo dowiem sie że leczenie jest za mocne ^^
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
10 Paź 2010, o 21:34 |
|
Uczeń Heremona
|
ja to bym każdego kto posiada druta zamknął na 10 lvl w prologu i nałożył karę 50% zdobytego złota i exp dla magów Bo są za mocni, a każdy cza kosztował 6PA, żeby mógł tylko 2 w rundzie rzucać
_________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
10 Paź 2010, o 22:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ha ha ha .. :p
nie śmieszy mnie to dla mnie druid jest za słaby... czegos w nim nie ma takiego co jest we wszystkich klasach........................ już wiem brakuje mu JAKIEGOŚ SKILLA DO WALKI !!:D bo uderzenie to dla mnie smiec _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
10 Paź 2010, o 23:01 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 24 Lip 2010, o 21:38 Posty: 68 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Druid moim zdaniem postac hmm typowy buffer jak w kazdym MMO, a zawsze bylo tak ze buffer supportowal tylko i wylacznie a nie bil. Wiec wydaje mi sie ze druid powinien zostac jaki jest.
_________________ |
11 Paź 2010, o 08:29 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |