Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Udogodnienie Gildi- status online [B]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Poszperać tez w ustawieniach aby na bocznym nie wyskakiwało co chwile XXX dołączył do gry
|
15 Lip 2011, o 15:10 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł. Jestem jak najbardziej za.
_________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
16 Lip 2011, o 01:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Bardzo dobry, funkcjonalny pomysł Popieram w 100% .
_________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
16 Lip 2011, o 07:27 |
|
Duma Forum!
|
Nie, to ten sam temat co powyższy z opcją widzenia kto jest online, a kto nie i to na skalę globalną.
Tymbardziej, że jest czat gildiowy więć bez problemu widać kto jest a kto nie. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
16 Lip 2011, o 07:56 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Willy napisał(a): Nie, to ten sam temat co powyższy z opcją widzenia kto jest online, a kto nie i to na skalę globalną. Tymbardziej, że jest czat gildiowy więć bez problemu widać kto jest a kto nie. Tak jest czat gildiowy ale niektórzy są mocną zajęci i nie maja czasu odpisać na czacie... _________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
16 Lip 2011, o 11:05 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja bym jeszcze poczekał, aż będą skończone gildie. Jak narazie są wersji beta. Dopiero wtedy, by możnało dalej pomyśleć co by możnało zmienić. Dodatkowemu czatu jestem przeciwny. Przecież z biegem czasu się można do tego przyzwyczaić.
_________________ Masart s2 |
16 Lip 2011, o 12:44 |
|
Chodząca legenda
|
Poza tym - nie widać powiadomienia, że ktoś pisze na czacie gildiowym, jeśli nie mamy włączonego czatu w ogóle. Zatem nie widać czy ktokolwiek pisze. Dla mnie to też to powinno być wprowadzone i to jak najszybciej
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Lip 2011, o 15:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ja bym lekką hybrydę 2 pomysłów zrobił. zamiast wyświetlania kto jest online z gildii od razu, można by sprawdzić tak jak w przypadku "ekipy". przy aktualnym stanie (gildie 10 osobowe) nie będzie takiego przeciążenia jak w przypadku wszystkich graczy online (o którym w innym temacie wspomina Niobe).
krótka komenda i tyle. |
16 Lip 2011, o 16:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
wczesniej to proponowałem ;P
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
16 Lip 2011, o 16:13 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Podpisuje się pod tym pomysłem, niby nic wielkiego a jednak dużo pomoże.
Po pierwsze info o tym kto jest online, po drugie migająca ikona informująca o wiadomościach na G chacie |
16 Lip 2011, o 18:53 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |