Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pogoda w www.Taern.Pl
Pogoda w www.Taern.Pl
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Oczywiście, lubie placki.
A co do pomysłu to wcale mi się nie podoba, lepiej zrobić tylko pory roku: Wiosna, Lato, Jesień, Zima. PRZECIW! _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
|
15 Lip 2011, o 12:05 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Darkograndi napisał(a): Oczywiście, lubie placki. A co do pomysłu to wcale mi się nie podoba, lepiej zrobić tylko pory roku: Wiosna, Lato, Jesień, Zima. PRZECIW! _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
|
18 Lip 2011, o 10:51 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Prawdopodobnie chodzi o system bonusów dołączonych do panelu pogody, a zostawienie samego efektu wizualnego warunków atmosferycznych powiązanych z daną porą roku.
_________________ Być neutralnym w walce dobra ze złem, to opowiadać się po stronie zła Andrzej Sapkowski, Lux Perpetua |
|
18 Lip 2011, o 10:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
No właśnie, chodzi mi o to, że jestem przeciw BONUSOM.
Pogoda niech se będzie, ale myśle, ze pory roku wystarczą. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
|
18 Lip 2011, o 19:12 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 128 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |