![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
SHOP
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Sell itemy:
Sell Pas VII hp 99 kond 94 Pas VII zrecz 10 hp 92 Naszyjnik VII siła 10 kond 99 Rękawice VI siła 8 kond 77 Pierscien VII mana 93 odp na uroki 49 Flasze: Kryształowe flasze większej Mocy 4 Hp 1 Niszczenia 1 Kondycji 1 Łapa niedźwiedzia 1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edycja:Saintx Witam, Z uwagi na długi czas nieaktywności w ofercie (powyżej 2 miesięcy) , zamykam temat. Jeżeli oferta jest wciąż ważna proszę o PW z prośbą o odblokowanie. Po upływie 7 dni od blokady przeniosę ten temat do Archiwum, aby zmniejszyć bałagan ![]() Pozdrawiam, Saintx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- _________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry ![]() Jestem z wami już rok!!! Ostatnio edytowany przez SARNASESo 10 Sie 2011, o 01:21, edytowano w sumie 3 razy |
19 Lip 2011, o 11:59 |
![]() |
![]() |
|
BUMP
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry ![]() Jestem z wami już rok!!! |
19 Lip 2011, o 19:23 |
![]() |
![]() |
|
BUMPik
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry ![]() Jestem z wami już rok!!! |
10 Sie 2011, o 01:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |