Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ludzie z miasta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Paź 2010, o 00:09 Posty: 23 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Serwer: S1
Nazwa postaci: SIRVVĄSKI Czas: Opis: Witam. Mam problem ponieważ nie mam opcji zaczęcia Q "Ludzie z miasta". "Zimową Hordę" skończyłem i idąc do Sekretarza ic nie podświetla na zielono i nie mam opcji wzięcia tego Q. Mam pytanko. Czy są jakieś ograniczenia lvl (mam 74) czy też jest to jakiś błąd? _________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ) |
20 Lip 2011, o 21:31 |
|
Chodząca legenda
|
U mnie to samo.
Pokonałem Zimową Hordę i dalej juz nic nie mam. |
20 Lip 2011, o 21:41 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Mar 2011, o 10:59 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Na Latea wziąłem quest i go skończyłem, natomiast na Calwen choć robiłem wszystko tak samo nie mam już możliwości jego wzięcia.
|
20 Lip 2011, o 22:42 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Paź 2010, o 00:09 Posty: 23 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Czy jest w końcu jakiś GM, który potrafi odpowiedzieć na zadane pytania???
_________________ SIRVVĄSKI - S1 rycek i inne mniej znaczne postacie ) |
21 Lip 2011, o 07:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Mar 2011, o 10:59 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Tak się zastanawiam czy wzięcie tego questa nie ma coś wspólnego z charakterem postaci. Jeśli by tak było to jest trochę dziwne ze po zmianach charakter został na -999 i nie mam możliwości jego podniesienia.
|
21 Lip 2011, o 09:56 |
|
Chodząca legenda
|
Ja mam charakter 995 i też nie mogę wziąć tego questa.
|
21 Lip 2011, o 10:01 |
|
Uczeń Simona
|
Apsik s1 to samo
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
21 Lip 2011, o 10:27 |
|
Administrator
|
Nie zainteresowaliście się sprawą Ludzi z miasta w jednym z dialogów, więc później już nikt nie chce z wami na ten temat gadać. Sorki. To jest bonus quest dla uważnych.
|
21 Lip 2011, o 10:59 |
|
Chodząca legenda
|
W którym momencie był ten dialog? Jakoś nie przypominam sobie żadnych dialogów z tym związanym a zawsze czytam każde dialogi.
|
21 Lip 2011, o 11:09 |
|
Administrator
|
Nie będę spojlował . Podczas rozmowy z jednym npcem mówi on o Ludziach, a my możemy albo zignorować to info, ale pociągnąć go za język w tym temacie. Jeśli o to dopytamy, później mamy możliwość uruchomienia tego questa.
|
21 Lip 2011, o 13:18 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |