![]() |
Strona 3 z 11 |
[ 106 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zawieszone walki - Larkas, Ostlor, Duneb, HC
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
W zamku na s2 i przed zamkiem na s3 nikogo już nie ma
![]() Problem sam się rozwiązał lub ktoś działa incognito. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Cze 2011, o 13:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
S1,ok. 17:56, 11VI - dolaczylem do mlodego gracza walczacego z szalencem (ja mialem ze soba psa), lokacja 43,45 i zawiesilo walke... relognalem sie i jest ok. ale widze ze sie jakis bug "odnowil" - kiedys czesto zawieszalo gre przy osobie dolaczajacej do walki.
|
11 Cze 2011, o 18:01 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
S3 godzina 20:22~ nick: Tieum
Podczas walki z duchem ognia nagle wszystko zawisło. Po relogu okazało się, że już nie żyję. Nie mam zamiaru robić awantur o to, ale czy mogę liczyć na jakąś rekompensatę w postaci straconego expa? Załącznik: Bez tytułu.jpg[/attachment[attachment=0]Bez tytułu2.jpg Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
3 Lip 2011, o 20:26 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
hmm tak patrze na screena - byles podpalony i zostalo Ci 250 hp więc w tej rundzie i tak i tak byś padł - gdy ja jestem podpalony a mam 50 % na ogien to obrywam dmg z tego ok 400 a ty raczej 80 % nie masz - Dead by był . Więc raczej nie ma powodu aby oddac exp
![]() |
21 Lip 2011, o 20:10 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Lip 2011, o 00:36 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
serwer 2
zawieszona walka z Demonem z questa na instancji - po relogu ogar dalej jest zawieszony instancja lord**** gracz filipa |
23 Lip 2011, o 00:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lip 2011, o 15:53 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam !!!
Jak chcę walczyć to nie umiem bo pisze ciągle że wczytuje Serwer - 1 Zawieszony gracz - MrówaK Mapa - Bagna Koordynacje - 81,51 |
27 Lip 2011, o 15:58 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Czyściłeś ciasteczka i pamięć podręczną? Często to rozwiązuje sprawę bez interwencji GM.
levelup: Mi ogień na resach, nawet na ~60% zadaje zwykle koło 100 dmg, w żadnym razie nie aż 400. Gracz nie miał na sobie nawet wrażki, jest spora możliwość przeżycia. Ale, sam temat dotyczy zawieszonych walk, a on zginął z powodu zwykłego laga, co jest raczej winą łącza, a nie samej gry. O ile miał laga... nawet nie pojawił się napis, że spowalnia walkę. Inni gracze też nie mają ikonki gotowości do następnej rundy. Screen nie jest żadnym dowodem. |
14 Sie 2011, o 12:13 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 30 Gru 2010, o 12:29 Posty: 546 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 15 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy ![]() |
S3
Zwieszona walka (wąwóz) [90,22] nick zwieszonej postaci MoghulKhan _________________ Jestem tylko dla Dumy Taernu!! Game [ON] s3 - Over s4 - On |
16 Sie 2011, o 11:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Wrz 2011, o 11:26 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
S3
Zawieszona walka : Jaskinia: obszar czerwony, zdobywanie wody, walka z graczem Ruskt, wylogował się podczas oczekiwania na walkę... Nick postaci : Ultionis Szczegóły : wywala mnie z serwera jak się loguję, pomożecie mi odzyskać mój voodoo 24 lvl?? |
3 Wrz 2011, o 11:33 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Odwieszone walki na S1 i S3.
Uwaga! Walka z Simnusem może zawiesić postać - proponuję poczekać z tym etapem Zjawy do jutra. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
3 Wrz 2011, o 14:07 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 11 |
[ 106 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |