![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brytany
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Znalazłem 1 brytana w lesie za wsią i to tyle. Obszukałem mapę i nigdzie więcej ich nie znalazłem czyz by to był 1 samotny potwór? Czy może jeszcze gdzieś występują one??
|
13 Paź 2010, o 03:10 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Pirek napisał(a): Znalazłem 1 brytana w lesie za wsią i to tyle. Obszukałem mapę i nigdzie więcej ich nie znalazłem czyz by to był 1 samotny potwór? Czy może jeszcze gdzieś występują one?? Piesek ten dropi rzeczy potrzebne do ulepszania ekwipunku. _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
13 Paź 2010, o 03:17 |
![]() |
![]() |
|
Tak wiem serce brytana. ale czy gdzieś jeszcze on występuje?
|
13 Paź 2010, o 03:23 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nie, to samotny piesek
![]() |
13 Paź 2010, o 03:26 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Pirek napisał(a): Tak wiem serce brytana. ale czy gdzieś jeszcze on występuje? Mozna powiedziec , że ma żeński odpowiednik ale tego sie dowiesz na 25lvl przy probie wykonania questa ![]() A na razie sam jeden stoi tam kolo pola kartofli ... _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
13 Paź 2010, o 03:27 |
![]() |
![]() |
|
A szkoda dobrze się na tym expi na niskich lvl tylko żeby tego więcej było.
|
13 Paź 2010, o 10:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |