Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Próba - błąd
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: MOO Czas: ? ? Opis: Witam w misji "próba" pojawiło mi się że mam iść 2 x po lazuryt .. ok poszedłem mam go x2 i tak w misji pisze wróć do Afliryka , a gdy wracam nie mogę z nim rozmawiać proszę o odblokowanie dalej misji a jeżeli lazuryt nie ma być x2 a pewnie nie to poprosiłbym paskudztwo na to miejsce w zamian za błąd w misji i zmuszenie do oczekiwania na rozwiązanie problemu pozdrawiam _________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
20 Lip 2011, o 12:31 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Dziękuje wszystkim za pomoc w rozwiązaniu problemu i odpisanie na post :] chociaż chciałbym się dowiedzieć kiedy będzie można się z typ uporać lub nie ..
_________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
22 Lip 2011, o 12:13 |
|
Duma Forum!
|
Popros jakiegos GMa z Twojego serwera o usuniecie wszystkich znacznikow, itemow i questa, po tym bedziesz mogl go ponownie wykonac bez problemu.
|
22 Lip 2011, o 21:51 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |