![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zakup przypadkowego zwierzaka - pytanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Co do potwierdzenia:
-W wyborze kupna u kowala inhibitorow taka opcja bardziej by przeszkadzala niz pomagala. -Przy wyborze, czy przedmiot ze skelpu kupimy za zloto, czy zloto+platyne te dwa przyciski sa tak oddalone od siebie i tak wyraznie oznaczone, ze taka opcja tez jest zbedna. -Przy zakupie premium popieram. -Przy zakupie peta popieram (wystarczy w dialogu przy zakupie peta dodac dodatkowy dialog). -Przy zakupie potek mam dylemat, bo jak ktos naklika to moze sobie nakupic za duzo, ale np ja lubie kupowac je hurtowo i zazwyczaj w pospiechu, wiec dodatkowe potwierdzenie by mnie denerwowalo, a co Wy o tym myslicie? |
23 Lip 2011, o 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Inhibitory kupuje się raczej rzadko (chyba, powiedzmy nie jestem ich nałogowym kupowaczem), więc potwierdzenie nikogo nie zabije. Opcja dodatkowa - pytanie z dialogiem "ile chcesz kupić" i liczbą do wpisania.
Sklepy - złoto czy złoto+platyna - to faktycznie jest wystarczająco rozdzielone. Premium - powinno byc potwierdzenie, to w końcu żywa kasa ![]() Pet - oczywiście potwierdzenie powinno być. Potki - jak inhibitory - może najlepiej dla hurtowników dać pole "ile chcesz kupić" ![]() _________________ /Pozdrawiam Maszet |
23 Lip 2011, o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Jak idziemy do Jorisa albo wilczego to w dialogu mamy opcję "chcę kupić czarnego ogara".
Może zmienić to w ten sposób, że będzie to pytanie "Czy można u ciebie kupić zwierzaka?" Wtedy pojawia się kolejny dialog z informacją o zwierzaku, jego cenie itp, i wtedy albo kupujemy albo nie. |
23 Lip 2011, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Jak dla mnie rozwiązanie ok.
_________________ /Pozdrawiam Maszet |
24 Lip 2011, o 19:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |