Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pety magiczne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ostatnio wpadłem na pomysł, by oprócz petów fizycznych były tez pety magiczne, np. Smoczek
|
25 Lip 2011, o 19:25 |
|
Chodząca legenda
|
Chyba jakiś bardzo miniaturowy ten smoczek Ale pomysł dobry, na razie psy gryzą, nietoperek też strzela, a poza tym rzucają debuffy
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
25 Lip 2011, o 19:30 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
rozwinę swój post
Wymagany poziom;25 Nazwa peta:Dragonik wyglądał by jak ognisty smok z pokemonów Hp:600 Mana:450 Kondycja:450 Ataki: Kula ognia,Podpalenie, |
25 Lip 2011, o 19:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
petów dla lov-lvl jest w sam raz. Zresztą trochę to dziwne, zwykły pies lepszy od smoka
_________________ dr 120 |
25 Lip 2011, o 20:16 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ta w sam raz ale petów fizycznych nie magicznych
|
25 Lip 2011, o 21:43 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale high levlom np. sheed barba ryc mają nie za duży wachlarz debuffów więc przydałoby się im jakiegoś debuffera ale np. od 40lvl lub 50.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
25 Lip 2011, o 22:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
MO tez nie maja debuffów
|
26 Lip 2011, o 12:45 |
|
Duma Forum!
|
poza jednym uniwersalnym 'okrzykiem' ale to mają wszyscy
|
26 Lip 2011, o 12:52 |
|
Chodząca legenda
|
A wrażka? To przecież debuff MO. Poza tym - ryc ma mierzony cios, barb ma dyńkę, krwawienie, zakażenie sheed również całą paletę debuffów.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
26 Lip 2011, o 19:48 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Szymdaro napisał(a): A wrażka? To przecież debuff MO. Poza tym - ryc ma mierzony cios, barb ma dyńkę, krwawienie, zakażenie sheed również całą paletę debuffów. Tak ale to się nie liczy z łucznikiem vd druidem których wachlarz debuffów jest porażający. _________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
26 Lip 2011, o 20:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |