Strona 5 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NEW Bossy POPRAWIONE + Ankieta
NEW Bossy POPRAWIONE + Ankieta
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Hmm... Ten Kolekcjoner Kości nie odpowiada mi za bardzo, no bo takie szkieleciki to są łatwe, a tutaj wyskakuje taki jeden od +45lvla. Inne mogę być, tyle że odpowiednikiem demona jest już PumpMaster.
_________________ s3-MichalR MO 46lvl |
|
30 Kwi 2011, o 09:03 |
|
|
Uczeń Simona
|
Micha101r napisał(a): Hmm... Ten Kolekcjoner Kości nie odpowiada mi za bardzo, no bo takie szkieleciki to są łatwe, a tutaj wyskakuje taki jeden od +45lvla. Inne mogę być, tyle że odpowiednikiem demona jest już PumpMaster. PumpMaster jest bossem nie lotnym i nudnym Co do kolekcjonera każdy może miec swoje zdanie _________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
|
30 Kwi 2011, o 10:09 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tylko że tutaj daleś tylko jeden przedmiot dla magów Jak wiadomo w grze jest mniej rarów dla magów niż dla fizoli a samych magów w grze jest więcej (z tąd taki glupi gnat po 900k chodzi a przeciez nie jest warty nawet polowy tego ^^ ). To pozmieniaj troche. A i Pierścien "Bolnister" za mocny stanowczo, chyba że byłby u kolekcjonera. A tego kolekcjonera można by dać w zielonej komnacie, oddzielnie od duchów, w obstawie kilku szkieletow magow
|
|
30 Kwi 2011, o 11:21 |
|
|
Uczeń Simona
|
DariusVortex napisał(a): Tylko że tutaj daleś tylko jeden przedmiot dla magów Jak wiadomo w grze jest mniej rarów dla magów niż dla fizoli a samych magów w grze jest więcej (z tąd taki glupi gnat po 900k chodzi a przeciez nie jest warty nawet polowy tego ^^ ). To pozmieniaj troche. A i Pierścien "Bolnister" za mocny stanowczo, chyba że byłby u kolekcjonera. A tego kolekcjonera można by dać w zielonej komnacie, oddzielnie od duchów, w obstawie kilku szkieletow magow BdB pomysł ale podsuń mi coś dla magów _________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
|
30 Kwi 2011, o 12:41 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
DariusVortex napisał(a): w obstawie kilku szkieletow magow CO? Szkielety Magowie w towarzystwie bossa, który ma być od 45lvlu? Mi się w ogóle ten kolekcjoner nie podoba. Powinien być dla gości MAX +25. No bo nie pasuje mi taki boss szkielet od 45lvlu (czyli sam miałby jakiś 80) w towarzystwie szkielecików z 14lvlem, których każdy z 45lvlem spokojnie wziąłby na hita. _________________ s3-MichalR MO 46lvl |
|
1 Maj 2011, o 14:45 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Mój głos również na tak.
Tak jak powiedział Deck...niech się rary nawet dublują ale różnorodność jest potrzebna bo każdy w tej chwili wygląda tak samo _________________ ------------------------------------------------------------------------------ |
|
1 Maj 2011, o 15:25 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak, niechaj rarów będzie dużo i niechaj to będą rary "alternatywne" - załóżmy pierścionki ze zręcznością i maną (dla łuków i sheedów, ew. barbów), lub coś no:) Im więcej, tym lepiej. Tylko żeby to wypaliło, takich przedmiotów musiałoby być dużo, żeby całe rarowe eq mogło być całkowicie alternatywne:)
_________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
|
23 Lip 2011, o 01:12 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ostatni post był napisany 1 Maj 2011, o 14:25
Kolego patrz na daty a nie w górnika sie bawisz |
|
23 Lip 2011, o 08:29 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Mar 2011, o 19:27 Posty: 24 Miejscowość: Wwa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Igneel |
mi sie nie podobaja rary z zatondemona
tylko la fyzoli! _________________ Igneel - Łucznik 70+ ON Sokół - MO 43 OFF |
|
26 Lip 2011, o 22:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
zaton jest fizolem no to są tylko dla fizoli ; ) za to w innych już są też dla magów.
_________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
|
27 Lip 2011, o 13:19 |
|
|
Strona 5 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |