|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
DUCHY
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No więc tak:
Byłem we 2 na duszkach... czyściliśmy osobno, a gdy ta druga osoba wbiła zrobił się chaos, wszyscy na raz atakowali.... na duchu lodu to samo się stało, gdy po dedzie wbił do walki kolega najgorsze na duchu energii... wyssałem mu cała manę... a ten normalnie lał... 5x mnie trafił na 30%(miał 0 many) no i dedłem... nie wiem co się dzieje... zróbcie coś z tym p.s teraz leje ogień, dopisze jak coś będzie nie tak. edit// duch ognia normalny edit// dodaje jeszcze ze to s1 _________________ Mattheveem - VD-99lvl - s1 [ON] DeeJay - MO-51lvl - s2 [OFF] |
| 26 Lip 2011, o 20:19 |
|
|
Duma Forum! Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy |
Cos sie chyba zepsulo po ostatnim updacie, na razie trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na jakies wiesci z gory
|
| 26 Lip 2011, o 22:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |