Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jad Matacza
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Lip 2011, o 20:34 Posty: 11 Miejscowość: Żywiec Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Stepford Czas: 28.07.2011 ok południa, 28.07.2011 g. 20:58 Opis: Witam Pomimo zabicia grupy pająków w Pajęczym zagajniku i zdobyciu Jadu Matacza widzę w ekwipunku go jako ilość i opis, jednakże nie ma do niego "obrazka" i nie pozwala mi to na zrealizowanie zadania "Ucieczka za horyzont - pajęcze spoiwo dla Murraga". Próbowałem kilkukrotnie zabić tego pająka, i za każdym razem uzyskiwałem informację iż uzyskałem Jad, ale nie mogłem go użyć. Proszę o pomoc i odblokowanie tej opcji, lub możliwość na zamianę zrobienia zadania poprzez kupno spoiwa w karczmie. |
28 Lip 2011, o 21:02 |
|
Duma Forum!
|
Sam obrazek w niczym nie pomaga. Tego przedmiotu nie da sie uzyc w takim znaczeniu, jak Ty to przedstawiasz, w questach wystarcza fakt, ze posiadamy dany przedmiot w ekwipunku (nie wazne, czy ma, czy nie ma obrazka).
Nie do konca zrozumialam, czy masz w tym etapie zdobyc jad matacza, czy pajecze spoiwo? Bo spoiwo mozna latwo zebrac, tutaj masz przedstawiona lokacje spoiwa. http://www.wiki.taern.pl/index.php/Wybr ... 3jecki_Las |
28 Lip 2011, o 23:08 | |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |