Strona 3 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
rozpoznawanie przeciwnika
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 07:42 Posty: 14 Miejscowość: Toruń Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
MO-Czerwone Oczka
Vd-Czarne Oczka Druid- Białe/Żółte oczka Oczywiście bez możliwości zmiany. _________________ M I S Z C Z | | v wszystkie rary na mój lvl osiągnięte - rycek 56 |
29 Cze 2011, o 14:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
ehhhhhhh problemy macie
w ranking i studiować 5000 ludzi kto jaka profa |
26 Lip 2011, o 10:50 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Myślę, że klasy mogłyby być rozpoznawane przez kolor nicku:
np. Gruks - druid Timentin - voodo Wulgarf - MO WhiteWilk - rycerz RaideR - sheed Levelup - łucznik Gebbeth - barb |
26 Lip 2011, o 11:10 |
|
Zabójca Tilsai
|
Gdyby Druid miał kaptur na głowie byłabym wniebowzięta . Serio
VD może mieć w jednej ręce tą swoją magiczną laleczkę. (w miare klimatyczne i w końcu by było wiadomo skąd ją wyciąga ) A MO żeby nie był poszkodowany może mieć lekką animację płonienia z dłoni czy palców. Lekka zmiana graficzna i już łatwiej by było odróżnić magicznych. ^^ @up znowu kolory ? Nieeeee żadnych więcej kolorów błagam, zrobi nam się tęczowa kraina. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
26 Lip 2011, o 21:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł gruksa -dla mnie ok ale tylko widoczne w grupie ,żadnych kolorów w czacie,
ani na bocznym _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
28 Lip 2011, o 23:07 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
hmm tylko że jak wprowadzą podklasy i np każda klasa dostanie 3, to trzeba będzie trochę kolorków domnożyć
np druid normalny druid klasa 1 druid klasa 2 druid klasa 3 no chyba, że podklas rozróżniać nie będziemy. |
30 Lip 2011, o 20:20 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Skąd wiesz że będą 3 podklasy?
Zanim podklasy będą to wiele miesięcy minie.... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
30 Lip 2011, o 20:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Buszcik napisał(a): Skąd wiesz że będą 3 podklasy? Zanim podklasy będą to wiele miesięcy minie.... Czy ja napisałem, że wiem, iż będą 3 podklasy? I myślę osobiście, że wprowadzą wcześniej. [offtop] W ogóle Buszcik jak dla mnie to ty jesteś forumowym trollem. [/offtop] zanim zaczniecie się sprzeczać na dobre - proponuję pw. 3siu. |
30 Lip 2011, o 20:37 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jeśli chodzi o podklasy to po rozmowie z SZ doszłem do wniosku że to nie jest takie proste:
1.Wymyślić nazwy umiejętności 2.Zrobić balans profesji 3.Animacje czarów 4.Testy 5.Wprowadzić I to każda podklasa z osobna przechodzi ten proces A ten twój post z 3 odcieniami zielonego to coś mądrego było? Niby tak mamy odróżnic te podklasy? Jak te kolory prawie identyczne są... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
30 Lip 2011, o 20:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
I znowu schody - przyjmijmy że każda profa ma po 3 podklasy (może będzie miała więcej ale na razie guzik to jest warte)
7 prof =7 kolorów + 3 podklasy dla każdej = 7 kolorów x odcienie podklas =21 barw a teraz nauczcie się ich wszystkich rozpoznawać w 5-8 sekund zanim zaatakujecie żeby nie uciekli lub na odwrót. _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
30 Lip 2011, o 23:20 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 118 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |