![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w nazwie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
jakoś kiedyś nie pamiętam kiedy gdy odpoczywałem po queście pod karczmą rzucił mi się w oczy
![]() |
31 Lip 2011, o 08:03 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Bardzo ładne spostrzeżenie
![]() Teraz tylko trzeba uzgodnić, czy znajdziemy sensowne uzasadnienie tego faktu, czy zmienimy nazwę ![]() |
31 Lip 2011, o 15:17 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
a ja nawet jedno mam
![]() Haligrad jest miejscem, do którego uciekają Taernijczycy przed wojną. Jako, że Trentis leży zaraz przy nabrzeżu, z własnym portem, jest przez nich na tyle zaludnione, że traktowane jest jako Taernijskie miasto. Stąd arena TAERNU. a z innej strony, może nie chodzi o to, że arena Taernu jako miasta, tylko jako gry ![]() |
31 Lip 2011, o 16:23 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Uciekinierzy na nowym lądzie wspólnie stworzyli Arenę, na której mieli solidnie ćwiczyć (dodatkowo motywowani turniejami), aby odebrać Taern z rąk Utoru. Widząc dumną nazwę ich ojczyzny przed każdą walką ich upór, naturalnie - rósł. To jedno z miejsc, które Taernijczykom przypomina wyrządzone im krzywdy. Nie psujmy go
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
1 Sie 2011, o 19:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |