Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
blad bloku
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Serwer: S2
Nazwa postaci: Vviki Czas: ok12:30 Opis: podczas ataku na wendigo dawalem ochronke i blok oba po 100% . ochrona weszla a blok jakims cudem nie i przez to zaliczylem deske (66k w plecy). dodam ze sporo osob stalo kolo wenda ale nie bylo lagow . z tego co pisal jamrycerz to tez mial taka sytuacje. dlaczego 100% to nie jest prawdziwe 100% _________________ Vvikk s2 |
1 Sie 2011, o 13:03 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Siemka VViki miałem identyczną sytucję
viewtopic.php?f=88&t=8046&hilit=blok Jest już temat o błędzie w bloku tarczą Podepnij się do tego tematu. Mnie też to denerwuję... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
1 Sie 2011, o 13:07 |
|
Administrator
|
Tzn. blok został rzucony ale skończył się niepowodzeniem? Czy w ogóle postać nie zareagowała? Miałeś równo 100% szansy na rzucenie ?
|
1 Sie 2011, o 13:24 |
|
|
sprostuje : tarcza zalozona , eq nie zmieniane na poczatku walki , blok i ochrona rzucone na druta (blok wiadomo na mnie) , ochrona weszla ale blok nie pojawil sie u mnie minmo iz mam na 100% powodzenie
w poprzednich rundach 1 osoba padla , walka szla normalnie bez gubienia rund , ludzi pare stalo kolo wendiego _________________ Vvikk s2 Ostatnio edytowany przez peterch, 1 Sie 2011, o 17:50, edytowano w sumie 1 raz |
1 Sie 2011, o 13:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
A może wartość 100% jest taka, że to tak na prawdę 99% z hakiem, i czasami nie wejdzie ?
@down no to moja teoria upadła _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death Ostatnio edytowany przez RocKandRoll, 1 Sie 2011, o 13:45, edytowano w sumie 1 raz |
1 Sie 2011, o 13:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja wrzucałem z 103% i też nie wszedł
Dodam że wtedy wrzucałem ochronkę na VD _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
1 Sie 2011, o 13:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Patrzałem teraz na s0, tylko ze z petem, na peta rzucałem ochrone na siebie tarcze i na ponad 150 prób, wszystkie tarcze weszły przy 103%. Postaram sie później z kims to zrobic, ale to wieczorem
_________________ Kocham mojego Szopa |
1 Sie 2011, o 14:00 |
|
|
i kolejny raz ( dokladnie 2 razy) po ucieczce psa blok nie wszedl na 100 % (brak reakcji) -strata 25k expa
_________________ Vvikk s2 |
5 Sie 2011, o 19:12 |
|
Duma Forum!
|
musicie dokladniej i ze wszystkimi mozliwymi szczegolami opisac przebieg walki.
-Z kim walczyliscie -jaka taktyke mieliscie ustawiona (ataki wg kolejnosci i obrona) -jakie buffy, debuffy mieliscie na sobie (i jakie mieli przeciwnicy) -ilu was bylo w druzynie (jakie profy, albo pety) -czy mieliscie duze lagi w walce (spadek fps, gubienie rund itp) -ktora to byla runda -czy ogolnie dzialo sie cos godnego uwagi |
5 Sie 2011, o 21:58 |
|
|
to opisuje :
1. wzmocnione orki (3) w jaskini na zimowej - q zimowa horda 2. blok , ochrona, 3x potezne, def 1,1,0 3. ja rozkaz ( blok co nie wszedl), pet rozkaz trans ochrona debuf ja szpila i krwawienie , pet nic wrog - panike , mierzony 3.ja ryc i pet bialy ogar 4.ms skakal miedzy 36 - 100 5. 2 lub 3 6. nic ciekawego , sam bilem i nic szczegolnego nie zauwazylem _________________ Vvikk s2 |
5 Sie 2011, o 23:32 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |