Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Blokada Itemu [B]
[IDEA] Blokada Itemu [B]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za.
_________________ Masart s2 |
|
1 Sie 2011, o 19:01 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja również jestem za. Pomysł godny realizacji.
_________________ Człowiek jest człowiekiem wtedy , gdy potrafi dać drugiemu człowiekowi chociaż odrobinę radości , okruszynkę nadziei , zrozumienia oraz serca . Gdy potrafi wywołać na twarzy drugiego człowieka nawet krótki szczery, uśmiech . |
|
1 Sie 2011, o 21:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2011, o 21:35 Posty: 5 Miejscowość: Międzyrzecz-lubuskie Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dobry pomysł jestem za
_________________ home druid 48lvl ciągle rośnie S2 hayo mag ognia 41 lvl S2 Gildia-Vide cul fide Vide cul fide -Patrz komu ufasz Los vatos locos -na zawsze razem |
|
1 Sie 2011, o 21:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak najbardziej jestem za.
/Maszet _________________ /Pozdrawiam Maszet |
|
1 Sie 2011, o 21:33 |
|
|
Duma Forum!
|
Bardzo mi sie podoba, niech pomysl jeszcze troche tu pobedzie i niech wiecej graczy sie wypowie, ale juz pisze, ze mam zamiar przeniesc do najlepszych pomyslow
|
|
1 Sie 2011, o 23:48 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jak najbardziej ZA
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
|
1 Sie 2011, o 23:51 |
|
|
Duma Forum!
|
Prosze nie pisac nic nie wnoszacych postow! Od tego, by zobaczyc ile osob jest za a ile przeciw mamy ankiete!
|
|
1 Sie 2011, o 23:55 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł jest na pewno bardzo praktyczny, ale:
1. Jest mało klimatyczny. Jak to sobie wyobrażacie w rzeczywistości, że bohater zawiązuje supełek na pierścieniu a potem pamięta, żeby przedmiotów z supełkiem nie sprzedawać? Ewentualnie można rozważyć wprowadzenie dodatkowej zakładki w ekwipunku, która symbolizowałaby dodatkową kieszeń/tobołek przeznaczoną na wartościowe przedmioty. 2. Jest sporym ułatwieniem. Wiele razy było podkreślanie, że Taern spośród innych gier wyróżnia się wysokim poziomem trudności. A przecież dobrego gracza poznaje się po tym, że jest skoncentrowany nie tylko podczas walki, ale również w trakcie handlu. Jestem na "nie" dla pomysłu w obecnej formie. _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
|
2 Sie 2011, o 09:53 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Fate's Whisper napisał(a): 1. Jest mało klimatyczny. Jak to sobie wyobrażacie w rzeczywistości, że bohater zawiązuje supełek na pierścieniu a potem pamięta, żeby przedmiotów z supełkiem nie sprzedawać? Szanuję twoje zdanie, lecz muszę dodać coś od siebie: Wiesz, według mnie gra musi być osadzona w średniowieczu czy innej scenerii, tylko jeśli chodzi o tereny,nazwy,zlecenia,zadania,bossy,pvp,umiejętnośći...itp. Natomiast system handlu (jak i inne np.wymiany platyną) powinien być jak najbardziej bezpieczny i wygodny. Jako że itemu sprzedanego u Kowala nie da się odzyskać,dlatego potrzeba takich zmian. Nie zaburzy to klimatu gry,nikt przez tą zmianę się do gry nie zniechęci, wręcz przeciwnie, bo zmiany na "+" zawsze zachęcają do dalszej gry. Czekam na wasze opinie _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
2 Sie 2011, o 10:07 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Pewnie wszyscy gracze się już wypowiedzieli,
bądź oddali głos w ankiecie. Może teraz mógłby się wypowiedzieć ktoś z kolorowym nickiem? Najlepiej czerwonym _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
2 Sie 2011, o 21:47 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |