Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatek do EQ
Dodatek do EQ
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Szymdaro napisał(a): Dla mnie to zupełnie zbędna sprawa, ale kolejna opcja do zarabiania platyny, która jak widać podoba się graczom, więc śmiało można wprowadzić. Na pewno nie wszyscy na hlvl będą już tak samo ubrani Szymadro , Nie wiem co z twoją głową nie tak ale nie pisz nigdy "DLA MNIE" Ty sie tym nie bedziesz zajmowal wiec stul dziób , kazdy temat co jest jakis pomysł widze Szymadro" Dla mnie to zbędne, za dużo z tym roboty" Ogarni sie |
31 Lip 2011, o 22:19 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lip 2011, o 22:05 Posty: 32 Miejscowość: Bielsko-Biała Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł jest bardzo dobry jestem NA TAK
_________________ Only 4 S2 |
4 Sie 2011, o 07:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Dla mnie sa rzeczy wazniejsze, niz kolorowe eq. czy bd mial czerony khalam czy fioletowy, to wszystko jedno.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
4 Sie 2011, o 11:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale takie drobiazgi są nie po to żeby były potrzebne tylko po to aby się podobały! Będzie to fajne ubarwienie gry . TAK!
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
5 Sie 2011, o 00:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale w takim wypadku zostaną poszkodowane osoby które wygrały unikalny wygląd przedmiotu w jakimś konkursie.
_________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
5 Sie 2011, o 00:53 |
|
Walczący z drzewcami
|
tylko pytanie jakby to mialo byc kolorowane
Jak wiemy pancerze sie roznia, a pasemkami kolorowac przedmiot jest bez sensu Np w diabolo jest ten srodek czerwony, nazwijmy to szesciopakiem, i ten szesciopak bedzie mozna zmienic na niebieski natomiast w Opoce nie ma takiego czegos troche skomplikowane graficznie _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
5 Sie 2011, o 01:45 |
|
Uczeń Simona
|
kuki napisał(a): tylko pytanie jakby to mialo byc kolorowane Jak wiemy pancerze sie roznia, a pasemkami kolorowac przedmiot jest bez sensu Np w diabolo jest ten srodek czerwony, nazwijmy to szesciopakiem, i ten szesciopak bedzie mozna zmienic na niebieski natomiast w Opoce nie ma takiego czegos troche skomplikowane graficznie to sobie brunnle kupisz i problem z glowy ogólnie pomysł ciekawy, warto sie mu przyjrzeć _________________ Koniec gry w Taern 13.08.11 na 81 lvl (top1 zabójcy/top2 łowcy/S3) Dzięki za gre Breaner, Inexx, Buczys aka Oluś, Gomeeq warjat, PiotruśMłody, Kukiq, MoonShield, Lemorn, Marxell, DarRk i reszcie... |
5 Sie 2011, o 01:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł ciekawy jednak pod warunkiem, że dostępna gama kolorów będzie klimatyczna, a nie jakieś jaskrawe róże, fosforyzująca zieleń, itp.
_________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
5 Sie 2011, o 09:57 |
|
Uczeń Simona
|
Gość ma 100 platy 50 razy koloruje i nie ma nic ja bym daj cene za złoto.
_________________ |
5 Sie 2011, o 20:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
nie chce tracić platyny - niech nie korzysta. proste.
|
5 Sie 2011, o 20:27 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |