Autor |
Wiadomość |
Hober
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Lut 2011, o 02:45 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Błąd w zadaniu "Starzy znajomi"
Serwer: S1 Nazwa postaci: Hober Czas: Dzisiaj około 00:30 Opis: Błąd wygląda następująco: na koniec etapu, w którym dostałem zlecenie od Belenosa, aby zabić myśliwego w jaskini (wybrałem opcję - Zajmę się tym [kłamstwo]), powinienem w ramach oszustwa dostać od myśliwego Pukiel jego włosów oraz jego nóż myśliwski. Powinienem dostać również nagrodę, od myśliwego, w postaci expa oraz jednego z trzech itemów (widziałem, że znajomy dostał na tym etapie). Żadnego z wyżej wymienionych nie dostałem. Nie mogę kontynuować questa, gdyż na etapie zadania "Wróć do Belenosa", wracam do niego, wybieram opcję w rozmowie z nim "Zabiłem myśliwego", potem on odpowiada "Wspaniale. Oto Twoja nagroda. A teraz zmiataj człowiecze.", lecz nie dostaje ani żadnej nagrody, ani nie przeskakuję na kolejny etap zadania.
|
7 Sie 2011, o 09:50 |
|
|
Beron
Mistrz Gry
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy
Serwer: Tolnor
|
Re: Błąd w zadaniu "Starzy znajomi"
W queście nie istnieje taki błąd, powinieneś dostać exp i inne nagrody od myśliwego. Mogło Ci się coś zaciąć, choć nie powinien Ci etap przeskoczyć bez kliknięcia w ostatni element dialogu, do którego przypisane są nagrody. Poproś gma o skok do etapu: 74 41 0.
_________________ \m||m/
W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2
Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało.
|
8 Sie 2011, o 14:11 |
|
|
XPINKIX
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sie 2011, o 21:06 Posty: 76 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
witam. odesłano mnie tutaj aby zgłosic podobny jak opisany wczesniej bład. również nie otrzymalam ani doswiadczenia ani nagrody a qest przeskoczyl dalej. wykonalam kilka kolejnych etapów i na powrocie do Belenosa niestety jest stop i nie mogę go wykona już dalej. robiłam ten qest w dwuosobowej grupie i kolega otrzymal wszystkie należne nagrody i ekspo ja niestety nie... tylko informacje ze wykonałam etap zadania.Zgłosiłam to do GM Mistt i on odesłał mnie tutaj. Proszę o rozwiazanie tego problemiku.
|
9 Sie 2011, o 21:12 |
|
|
XPINKIX
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sie 2011, o 21:06 Posty: 76 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
Przepraszam nie podałam danych Serwer: S2 Nazwa postaci: XpinkiX Czas: 08.08.11. około 23.00
_________________ Polska rzeczywistość - " Seks, Drugs,... Disco Polo "
XPinkiX - s2 - vd lvl 95 Gilida - Emeryci EMERYCI domagają się podwyżek !!! Chcemy godnie żyć !!!
|
9 Sie 2011, o 21:16 |
|
|
3siu
Pogromca Valdaroga
Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy
|
załóż własny temat. i nie pisz post pod postem.
|
9 Sie 2011, o 22:27 |
|
|
|