Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe klasy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ostatnio czytałem wywiad w którym było napisane że zostaną wprowadzone 2 nowe profesje: Lodowy rycerz i mag energii. Czy to prawda i czy będą przed podklasami??
|
9 Sie 2011, o 15:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
to maja byc podklasy chyba
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
9 Sie 2011, o 15:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cytuj: PL: Może możecie coś zdradzić ekskluzywnie dla czytelników PLAYa i PLAYPC.pl? Może uda mi się wyciągnąć informacje o drugiej klasie jaką planujecie wprowadzić? O Lodowym Rycerzu już wiem KD: Planujemy poważną reformę sprzętu, choć to „wersja nieoficjalna”. Natomiast drugą klasą… (*z trudem* ) miał być mag energii, choć nie wiemy czy nie przełożymy wprowadzenia go po zrobieniu podklas. Mag energii jest już tak naprawdę gotowy, choć dodając kolejne klasy i podklasy będziemy mieli jeszcze trudniejsze zadanie z ich zbalansowaniem. |
9 Sie 2011, o 16:07 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a ten wywiad to przeczytałeś w jakieś gazecie czy w internecie? jak w necie to podaj linka, a jak w gazecie to powiedz w jakiej
_________________ Venedek S2 Klasa: łucznik Lvl: 21 Rary na sobie: maiarot, anabolik i arcan Rary w depo: piro Postać powstała 19.11.2011 Cel: mistrz pvp/pvm, zbieracz rarów i zabicie po 1000 razy każdego moba "Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy" |
9 Sie 2011, o 18:49 |
|
Uczeń Simona
|
he he Ciekawe
_________________ |
9 Sie 2011, o 19:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
_________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
9 Sie 2011, o 19:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Trochę jednak stary ale jest
|
10 Sie 2011, o 09:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Sie 2011, o 13:26 Posty: 1 Miejscowość: Łódzkie ;> Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
No troszeczkę stare i tera nie wiadomo Wg mnie to chyba będą podklasy bo klas jest już dużo [Wg mnie dużo , ]
_________________ StyleR - S3 - Łucznik ;] |
10 Sie 2011, o 13:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jeśli chodzi o mnie to maga energii można było by wprowadzić aby były po 4 postacie magiczne i 4 fizyczne, a w lodowego rycerza jako podklasę dla rycka co wy na to?
|
10 Sie 2011, o 15:32 |
|
Uczeń Heremona
|
To zależy od gmów i adminów, ale zobaczymy.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
10 Sie 2011, o 15:40 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |