Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Paź 2010, o 11:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam
Wykonując questa dla dziewczyny pirata miałem przynieś jej krem na zmarszczki Po otrzymaniu kremu, dostarczyłem go, podczas rozmowy wybrałem opcje żeby oddać jej pieniądze (te co mi dała) i że krem jest podarunkiem. ona zaś odpowiedziała mi że ja oszukałem i nie chce ze mną już rozmawiać . Po rozmowie z kolegami z klasy dowiedziałem się że powinienem mieć u niej dalsze zadania . Proszę o poprawienie tego błędu Postać Anatorh |
18 Paź 2010, o 11:18 |
|
Duma Forum!
|
Kiedy wykonywałem tego questa działał prawidłowo. Może źle kliknąłeś? Masz krem w ekwipunku? Jaki masz opis zakończonego questa?
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Paź 2010, o 11:23 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Mialem to samo. Musiales wydac/wlozyc do depozytu czesc kasy, ktora Ci dala tj. miec mniej niz 1000 golda?
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
18 Paź 2010, o 11:31 |
|
Duma Forum!
|
Anmenial daje kasę w worku z tego co pamiętam.
18 Paź 2010, o 12:38 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz |
Najwyrazniej wlasnie nie, bo ja wydalem na cos swoja kase i naruszylo mi ten 1k o 9 golda:) I juz mnie od zlodziei wyzwala.
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
18 Paź 2010, o 12:47 |
|
Duma Forum!
|
Trzeba było jej wytłumaczyć
18 Paź 2010, o 13:07 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Wrz 2010, o 14:12 Posty: 31 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
No właśnie też mi się wydaje, że daje kasę w nietykalnym worku, bo sprawdzałem opcję zwędzenia jej tego, ale jakoś lekkomyślnie się nie dało.
Dziwne w takim razie. _________________ Agony - Voodoo, poziom 52 Kharza - Łucznik, poziom 32 ------------------------------------------------------------------------------- ..if i was twice the man i could be.. i'd still be half of what you need.. |
18 Paź 2010, o 13:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Paź 2010, o 11:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Opis questa
Dziewczyna pirata szuka skarbu. Nic nie majstrowałem przy worku, i na pewno wybrałem tę opcje Zależy mi aby dalej u niej robić questy |
18 Paź 2010, o 16:00 |
|
Administrator
|
Anmenial najpierw daje wór ze złotem, żeby nie zablokować questa. Potem wór zamienia się w kasę, żeby zwieść gracza na pokuszenie. Jak nie ma tego tysiaka w eq - poprawna kwestia jest nieaktywna. Wszystko jest dobrze ustawione, Ty natomiast drogi Anatorhu nie przeczytałeś dokładnie tego, co kliknąłeś. W Taernie, jak w życiu, za nietrafione wybory ponosi się konsekwencje. C'est la vie .
Dodałem dodatkową kwestię w przypadku braku rzeczonej kwoty w eq. Anatorhu - podsumowując: nie udało Ci się tego questa wykonać. |
18 Paź 2010, o 17:43 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |