Strona 6 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NEW Bossy POPRAWIONE + Ankieta
NEW Bossy POPRAWIONE + Ankieta
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bardzo fajne posły
Szegulnie podoba mi się kolekcjoner kości Jestem na tak _________________ MegaDragon s.1 LVL.54 i wciąż rośnie |
|
3 Sie 2011, o 20:42 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 7 Mar 2011, o 17:11 Posty: 42 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jestem na tak. powinno byc sporo możliwosci zarowno w rarach jak i bosach o roznych lvl
|
|
4 Sie 2011, o 12:26 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Zgadzam sie za duzo jest raroiw dla ryckow a za malo dla magow i potem magowie kupuja rary za miliony
|
|
4 Sie 2011, o 16:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
Masz pomysł na rar maga napisz go tutaj ; ) zawsze można coś zmienić
_________________ http://graphics-forum.phorum.pl Kariera w taernie zakończona postaciami Chemidrut - 62 lvl chemik - 68 lvl falconeer - 28 lvl Gracz The pride of taern - EMERYT Na forum Prawie emeryt |
|
4 Sie 2011, o 17:14 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Lip 2011, o 17:38 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
super
lubie cie _________________ sprzedam 10 broni z smoka i 4 zbroje[color=#80FF00][/color] |
|
4 Sie 2011, o 20:38 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
moim zdaniem pomysl dobry na 20% poniewaz nie moze byc tyle tych bosow i rare bo kazdy by chodzi z full eq w rarach i to juz bylo by bez sensu moje zdanie jest takie ze max mozna dodac 1 bosa tego co napisal jako pierwszego ale nie koniecznie musi byc tam gdzie napisal.
to moje zdanie nie koniecznie musi byc wazne :] po prostu pisze co mysle :] |
|
5 Sie 2011, o 01:46 |
|
|
Uczeń Simona
|
Fajne Bossy Fajne rary ale za wejście do Zatondemona 100k???
_________________ |
|
8 Sie 2011, o 12:55 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Bardzo mi się ten pomysł podoba jestem Za! ; )
_________________ Zapraszam na forum http://foto-praca.phorum.pl gdzie każdy fotograf może szukać pracy |
|
11 Sie 2011, o 18:11 |
|
|
Strona 6 z 6 |
[ 58 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |