![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Reset
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
A wiec tak zrobiłem reset silka i po wejściu do gry moje umiejętności zostały zresetowane a punktów do dystrybucji nie miałem wiec zrobiłem 2 relogi lecz nic to nie dało wiec musiałem zrobić 2 reset ponieważ byłem na fredzie po 2 resecie wszystko wróciło do normy ale chciałbym zwrot platki za 1 reset.
_________________ Serwer Larkas Rycerz 118 Vd- 110 Zdobyty BLASK |
15 Sie 2011, o 13:06 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Spróbuj napisać wg. wzoru - nick, server, czas...
|
15 Sie 2011, o 13:15 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
I tu jest problem, bo gdybys zglosil ten blad przy pierwszym resecie, albo przynajmniej wstawil screen jak miales wyzerowane umiejetnosci i zero punktow do dystrybucji to bysmy zwrocili, a teraz nikt nie sprawdzi, czy dany blad faktycznie wystapil, czy moze pomyliles sie przy pierwszym rodawaniu punktow, zrobiles drugi reset i chcesz dostac zwrot za pierwszy.
Jesli masz screen to oczywiscie wciaz mozesz wstawic. |
15 Sie 2011, o 22:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |