![]() |
Strona 2 z 9 |
[ 86 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szukasz Gildii ? - wpisz się
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Druid lv 28 szuka sympatycznego miejsca w którym można często i gęsto chodzić na bosy i expic liczę, że ktoś się zainteresuje
|
|
21 Sie 2011, o 15:23 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Nick : Ravdaroo
Profesja : Voodoo Level : 33 Serwer : 2 Coś o sobie : Mam 20 lat , ukończyłem szkołę , podjąłem studia oraz szukam pracy. Gram najczęściej wieczorami. Gram ok 6 tygodni. Lubię chodzić w grupie expienie samemu mnie nudzi. Lubię wyzwania. Zabiłem 2 graczy - raz nie chciałem bo ktoś w grp zaatakował. A raz ktoś mnie sprowokował. Chciałbym należeć do guildii przyjaznej, ale jak będzie trzeba stanę i będę walczył za znajomych. Pozdrawiam |
|
13 Wrz 2011, o 00:16 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
18 RycQ chciał by się zaPISAĆ DO GILDI LEVEL up
_________________ Siemanko Gram na postaci RycQ s1 - TA GRA WYMIATA!!!!! |
|
16 Wrz 2011, o 14:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
![]() |
Nick: Ygares
Profesja: Voodoo Poziom: 45 Coś o sobie: Mam 15 lat (w grudniu już 16), chodzę do LO na profil mat-fiz. Gram codziennie lub prawie codziennie, jak długo, to już zależy, ile mam czasu. Ale raczej nie mniej niż 1-2h. Szukam gildii pokojowej założonej pod patronatem euryntów. Oferuję pomoc w wykonywaniu questów, expieniu oraz zdobywaniu rarów, a także gotowość do wypraw na bossy i dbałość o klimat. Tego samego oczekuję od gildii. |
|
25 Wrz 2011, o 23:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Paź 2011, o 11:25 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
nawa: Zabic
level:32 profesja:Mag ognia i szukam nie agresywnej gildi pisac na koperte na nawe Zabic |
|
15 Paź 2011, o 11:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Paź 2011, o 11:25 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
nick:Zabic
Profesja:Mag Ognia level:32 mam 17lat no w nidziele nie gram długo zabardzo a codzienie to zy 4-5 godzin nawet moze wiencej,a i pisac wszytko na koperte Przepraszam ze musiałem sie powtarzac ![]() |
|
15 Paź 2011, o 11:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 25 Lip 2011, o 19:42 Posty: 31 Miejscowość: Lubin Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Jopek lvl46 łuk,
szukam gildii pożądnej, w której odnajdę przyjaciół, którzy pomogą w potrzebie.Szukam gildii , która ma sojusze i wojny pzdr _________________ Napioor barb, s1 |
|
15 Paź 2011, o 20:20 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 18:46 Posty: 54 Miejscowość: Siemianowice. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Edon 25 magognia aktualnie
Szukam gildi na wspolne expienie, bossy, jak i wojny. Mam 18 lat _________________ Edon S1 - 48 [off] Nedonowy S1 20 Druid [on] |
|
18 Paź 2011, o 12:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Nick: Wilczuś/Wilczuro
Profesja:Druid/Łuk Level: 25/26 Świat:2 Coś o sobie: Hmmm,co by tu napisać,mam poczucie humoru,byle jakie,ale mam.Niegram za często bo niemam zbytnio po co,ale jak ktoś mnie przyjmie do gildii,to bede grał częsciej,od godziny 18,do 21,czasami do 22 bede aktywny,gildia...bez znaczenia dla mnie czy agresywna,czy nie,liczy sie zabawa _________________ Mors ultima linea rerum |
|
19 Paź 2011, o 18:45 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Mar 2011, o 13:39 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Alessa, 22 lvl, druid. Wróciłam do gry po półrocznej przerwie. Szukam pokojowej Gildii z ciekawym towarzystwem gdzie nie istnieje słowo "nuda" i "powaga". Mam 15 lat.
|
|
30 Paź 2011, o 14:50 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 9 |
[ 86 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |