Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Last Bloody Kingdom
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Edit: Gildia LBK nie powstanie. : ) Jednak zmiana planów!: ))
Zapraszam do gildii : Graczy 60lvl+(jeżeli masz konto na innych światach z minimalnym poziomem przyjęcia, to stwórz konto na s3 -przyjmę Cię), którzy mają zamiar grać na s4. Tak,tak, s4(lub s1 -wersja angielska). Oczywiście podkreślam, że przyjmuję graczy do gildii na serwerze trzecim. Czyli reklamuję swoją gildię, a wymagania są takie - jakie są. ;- ). [size=50]EDIT: viewtopic.php?f=137&t=12471 No to zabawę czas zacząć:D! ..::Last Bloody Kingdom::.. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Znudził Ci się obecny sojusz oraz serwer? Nie masz możliwości dalej się rozwijać ? Monotonia daje Ci się we znaki ? Brak rarów sprawia, ze tracisz chęci do gry ? Potrzebujesz pomocy w rozwoju postaci ? BRAK OKRESU PRÓBNEGO, byłeś aktywnym graczem na innych światach - jesteś stałym członkiem -LBK- Jesteśmy wolnym kolektywem, zbiorem osób w którym każde ma coś do powiedzenia. Nie mamy przywódcy, jest tylko przedstawiciel, czyli osoba, która reprezentuje klan swoim doświadczeniem. Każdy w naszym klanie tworzy jego radę, każdy ma jeden głos i to od wszystkich zależy jakie decyzje zostaną podjęte. Wymagamy: * Ventrilo * Aktywnej gry i stałego rozwoju na świecie 4 * Współpracy * Kulturalnego zachowania * Wiek minimum 15 lat Podanie odnośnie rekrutacji: * napisz czemu chcesz zacząć grę na s4^^ * podaj staż jaki miałeś na serwerach Podania przyjmuje:
" To nie dobry sojusz czyni dobrych graczy Tylko dobrzy gracze czynią dobry sojusz... " PS. Tak, grałem w BW. Tak- byłem jednym z założycieli na pierwszych światach tego właśnie klanu. Potem tylko evander z resztą kontynuowali rozwój LBK i koalicji. -nie gram od r9 PS2. Szkoda, że nie ma w Bbcodzie wyśrodkowania, lepiej by się prezentowało:) PS3. Jeżeli nadal grasz, nie chcesz tworzyć konta na s3, bądź grasz na s3- jednak w innej gildii, aczkolwiek będziesz chętny spróbować sił na s4 to mi napisz, nie muszę Cię przecież przyjmować:). Ważne żebyś był gotowy na s4 do wspólnej gry:). PS4. Nie pytać kiedy będzie s4-czy wersja angielska. Informacje na razie z mianem: Top Secret. -jednak bliżej niż dalej:D _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. Ostatnio edytowany przez Bboy_Sayan 2 Gru 2011, o 01:46, edytowano w sumie 4 razy |
|
9 Sie 2011, o 11:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
rozumiem ze to ma byc na s4 ?
Drut & Łuk sie zgłasza |
|
9 Sie 2011, o 18:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wiem, wiem, Ciebie już liczyłem ]:->
Edit @Down: w sumie to jak gadaliśmy o tym 17 kwietnia, to brata jeszcze w planach nie miałeś:D:D No nic, dawno folkyego nie widziałem, a też się zadeklarował że będzie cisnął od nowa. Jeszcze trzeba duużo czekać, może się do tego momentu pojawi ^^ _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. Ostatnio edytowany przez Bboy_Sayan, 9 Sie 2011, o 19:47, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Sie 2011, o 18:39 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
ale ja to z bratem cisne ja luk on drut
|
|
9 Sie 2011, o 19:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomalutku kończą się miejsca ^^ Tzn, nie wiadomo jak to będzie wyglądać jeszcze do końca z ilością max w gildii, ale na teraz jest około 10 chętnych ^^ większość z s1..
_________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
|
10 Sie 2011, o 18:13 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie tylko .
_________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
|
11 Sie 2011, o 16:39 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
mnie licz, ale to jak otworza ten s4, bo poki co nie chce mi sie grac
pewnie rycerz (: ew vd jeszcze nie zdecydowalem pytanie kiedy otworza s4 ze tak powiem re down: Trudno poczekam _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie Ostatnio edytowany przez folky, 15 Sie 2011, o 13:56, edytowano w sumie 1 raz |
|
14 Sie 2011, o 17:01 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Kiedy pozostałe się zapełnią... Jak dla mnie, po zmianie graficznej południowego alair i innych lokacji, wprowadzeniu gildii, podklas, balansie itemów, wprowadzeniu muzyki - czyli po dokończeniu gry. Życzę wytrwałości w czekaniu, bo możliwe że w tym roku może się nie udać
|
|
14 Sie 2011, o 23:01 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
MO się zgłasza do LBK
Teraz tylko czekać na serv. _________________ "O ciemne moce i nocne zmary niech wszystkie bossy oddadza mi rary" Agar [S3] Mag Ognia SirAgar [S5] Rycerz |
|
22 Sie 2011, o 00:18 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Wszystko juz wiadomo kiedy s4
I zmiana planow ide MO Jeśli to wszystko jest jeszcze aktualne ___ Ps. Szukam już lamusów których bede mógł tępic od początku serwera |
|
26 Lis 2011, o 23:22 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |