Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Na skróty" do Gildii
"Na skróty" do Gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Skróty do Gildii
Cytuj: Uczestnictwo w gildiach w Dumie Taernu będzie oznaczać o wiele więcej niż w innych grach MMORPG. Jak widać administracja ma wielkie plany dotyczące gildii.Projekt będzie się dalej rozwijał. Już teraz jest wiele gildii,żeby odnaleźć swoją trzeba: 1.Wejść w Ranking 2.Kliknąć ikonkę "Gildie Beta" 3.Poklikać strzałki,znaleźć się w topce. Zaraz po wprowadzeniu Gildii zdziwił mnie brak bezpośredniego odesłania do własnej gildii,z głównego obszaru gry.Denerwuję mnie każdorazowe wyszukiwanie swojej gildii w rankingu.W każdej grze w jaką grałem jest taka opcja.Myślałem że administracja po jakimś czasie zrobi coś takiego,ale się nie doczekałem więc swoją propozycję wrzucam tu: (Dodam że Dragon Warriors to nazwa mojej gildii) 1.Na górnym Pasku obok Opcji Pomocna bo można skorzystać także podczas walki. 2.Pod wizerunkiem postaci w prawym górnym rogu 3.Pod ekwipunkiem,umiejętnościami,statystykami. Komentujcie,mile widziane sugestie dot.tematu. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 23 Sie 2011, o 11:15, edytowano w sumie 7 razy |
23 Sie 2011, o 09:14 |
|
Chodząca legenda
|
Kolejny bardzo dobry pomysł na usprawnienie interfejsu gry jeśli chodzi o gildie Chociaż jeśli w poglądzie będzie odsyłacz do gildii to już sprawa się uprości, a tak uprości się jeszcze bardziej
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
23 Sie 2011, o 09:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Buszycick jest już znacznie szybszy sposób dotarcia do swojej gildii niż ten który wymieniłeś.
Wchodzimy w statystyki i w lewym dolnym rogu mamy zakładkę Gildia: Klikając na napis gildiowy zostaniemy od razu przeniesieni do okna gildii. Pomysł fajnie opisany i w ogóle, ale moim zdaniem zbędny. Robienie potrzebnej roboty po prostu. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
23 Sie 2011, o 09:21 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Sam pomysl byblby do wprowadzenia, gdyby nie w/w Gildia w panelu statystyk
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
23 Sie 2011, o 09:32 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Mimo wszystko powinno to być gdzieś na wierzchu.
W polu widzenia gracza. A nie pochowane gdzieś tam w statystykach. Najbardziej wszechstronna jest opcja 1., bo czy stoimy,czy walczymy jeden klik i jesteśmy na Głównej stronie Gildii. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
23 Sie 2011, o 10:51 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mi sie pomysl bardzo podoba dodałbym tylko jeszcze w panelu gildii w zakładce zespół informacje kto jest online
|
23 Sie 2011, o 13:28 |
|
Pogromca Valdaroga
|
viewtopic.php?f=121&t=9215&p=67825
Masz tu coś dla ciebie _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
23 Sie 2011, o 21:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
1! Fajowy pomysł, przyda się.
_________________ "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.." |
24 Sie 2011, o 09:12 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 147 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |