Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Prolog-zbędny czy nie?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak wszyscy wiemy na początku istnienia naszej nowe postaci przechodzimy prolog. Tylko jedna sugestia. Jest on OBOWIĄZKOWY. Jest to szczególnie uporczywe gdy tworzymy którąśtam nową postać moja propozycja to dać wybór czy chcemy przechodzić prolog czy nie. Co Wy na to?
_________________ Napioor barb, s1 |
23 Sie 2011, o 15:21 |
|
Uczeń Simona
|
Prolog,nawet dla naszej 5 postaci jest przydatny,bo zawsze trochę kasy i expa wleci
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
23 Sie 2011, o 15:23 |
|
Chodząca legenda
|
Samouczek do wyłączenia i owszem, był już podobny temat. Z części prologu i tak można zrezygnować.
@up - wleci, owszem, ale w okolicach Trentis można zarobić to samo szybciej? Chociażby mieć eq od samego początku z depo @down - dokładnie, zaczyna z exp 0, złoto 0. Traci możliwość wykonania kilku Q, ale pojawia się pod miastem. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 23 Sie 2011, o 15:58, edytowano w sumie 1 raz |
23 Sie 2011, o 15:27 |
|
Współpracownik Gnarla
|
hmm myśle ze dobrym pomyslem byla by opcja wyboru czy chce sie przechodzic prolog ponownie czy nie (oczywiscie rozwiazanie tylko dla graczy ktorzy juz maja postac). Jesli gracz wybiera opcje bez prologu , ląduje w dokach odrazu , lecz z mniejsza iloscia expa i ogolnie bez wiekszych korzysci z takiego rozwiazania. CO WY NA TO
_________________ VD 85 s1 Smod. Prawdziwy mężczyzna nie je miodu , tylko żuje pszczoły ! |
23 Sie 2011, o 15:38 |
|
Uczeń Simona
|
to ja proponuje, tak, Jestesmy nowi ok prolog jest, ale jak robimy znowu nowa psotadc bo chcemy zagrac np; Ryckiem czy kim tam, to juz nie musi go byc
|
24 Sie 2011, o 15:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Opcja wyłączenia samouczka walki jest, gdyż nie jest on w ogóle potrzebny starym graczom.
Natomiast prolog, a mianowicie Taern to bardzo ważna cześć gry i fabuły. To nasza ojczyzna! Nie dość, że jest exp/złoto/questy to jest klimat i fabuła! Odrzucać coś takiego? Do samouczka nikt was nie zmusza, ale prolog to geneza istnienia naszej postaci, nie sposób jej wymazać moim zdaniem _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
24 Sie 2011, o 15:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Lip 2011, o 17:42 Posty: 1 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak się ma kilka postaci to po co za każdym razem przechodzić ten prolog ? Przy pierwszej postaci powinien być obowiązkowy, a przy każdej następnej nie widzę potrzeby ... oczywiście mógłby żeby zarobić trochę expa i złota ale nie musiałby.
_________________ NickT 32 vd Qilav 19 ryc S3 |
24 Sie 2011, o 15:42 |
|
Duma Forum!
|
Potrzeba jest tak jak pisal Bubelage dla podtrzymania klimatu gry. Jakby to wygladalo, gdybys walczyl o odzyskanie taernu i mialbys rozmowy z NPC gdzie piszesz jak stamtad przybyles, jak planujecie uwolnic taern itp. gdy nawet by Cie tam nie bylo?
Kazda postac to inna "osoba" i jako taka, musi od nowa przezyc trudy najazdu Utoru. |
24 Sie 2011, o 15:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Misti, wiem, że prolog to tak jakby część Taernijskiej przygody, ale powtarzanie tego samego któryś raz to już się robi nudne. Szanuję Twoje zdanie ale uważam, że moja wersja jest lepsza:)
24 Sie 2011, o 16:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Możemy przedyskutować to w grze pisz na PW DobryLas, Ty jak i inni:P
24 Sie 2011, o 16:05 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |