Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Boss Taern
Boss Taern
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
jestem stanowczo na tak bo duszki i wieża mi się stanowczo znudziły wszystko ładnie i pięknie tylko patrząc na rary jedna rzecz wygląda trochę dziwnie jeden rar od 28 lvl a później 30 + (nie wiem zapomniałem ) a następne 40 i 45
a co do zbroi to bym dał 80 hp/mana 40 hp/mana |
20 Sie 2011, o 15:01 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł dobry,ale jak na taki lvl hp mogło by być większe
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
23 Sie 2011, o 15:47 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przydało by się dopracować, ponieważ zbroja wymaga za dużo wiedzy reszta w najlepszym porządku . Tak jak powiedziałeś nazwę trzeba dopracować .
_________________ MegaDragon s.1 LVL.54 i wciąż rośnie |
23 Sie 2011, o 16:05 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ja mam pomysł co do umiejscowienia wejścia do instancji
na lewo od karczmy i za tym mostem jest wejście do groty o ile wiem tam nic nie i nie da się wejść ( jeśli da to sory ) i tam byłby odcinek drogi załóżmy od jawornego do insty herszta w tym odp tak złóżmy w środku na końcu stałby wartownik czy coś w tym stylu przy wejściu i jemu daje się klucz a reszta już tak jak jest a po drodze potwory tak jak w instancji |
24 Sie 2011, o 12:41 |
|
Pogromca Valdaroga
|
wejść nie. ale jest to bodajże wyjście z jaskini Geomorpha.
|
24 Sie 2011, o 15:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
wyjście jest dalej na południe
|
24 Sie 2011, o 22:15 |
|
Uczeń Simona
|
Sam pisales ze Boss na 35lvl a rary sa na 48lvl
_________________ |
25 Sie 2011, o 08:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lut 2011, o 19:48 Posty: 25 Miejscowość: Brodnica Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: DexiuQ Serwer: Tolnor |
EDIT ..
_________________ s2 na zawsze w moim sercu! |
21 Lis 2011, o 17:12 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |