Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szpital
Szpital
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Wpadł mi do dzisiaj do głowy pewien pomysł.Jak zauważyłem jak się zginie na mapie 2 to się ląduje koło karczmy.A jakby tak zrobic szpital w wiosce druidów?Tam są dwa domki wolne to w jednym z nich mógłby byc szpital Alarilu,i wtedy nie lądowało by się koło karczmy tylko w wiosce druidów.To byłby podobny szpital jak w Trentis.
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." Ostatnio edytowany przez Shimodaio, 26 Sie 2011, o 21:48, edytowano w sumie 1 raz |
26 Sie 2011, o 21:27 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
hmm.. No idziesz na łatwiznę :p A ile masz drogi z karczmy do wioski albo gdzieś indziej.
2-5min. No ale uzdrowiciel mógłby być chociaż w tej karczmie lub w wiosce drutów. |
26 Sie 2011, o 21:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jakie będą korzyści i co to zmieni?
Lepiej zrobić tam depozyt _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
26 Sie 2011, o 21:57 |
|
Uczeń Simona
|
Są tam dwa domki w jednym depozyt a w drugim szpital jak w Trentis
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
26 Sie 2011, o 22:01 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ale ten drugi domek to tak daleko trochę, a co do depozytu to pamiętam pomysł był fajny, tyko nie wiem czy będzie on wprowadzony
|
26 Sie 2011, o 22:08 |
|
Zabójca Tilsai
|
Czy ja wiem czy to potzrebne, osobiscie wolalabym tam depozyt.
Pojawianie sie przy karczmie nie jest zle. Pomysl tylko szpital w druciarni gdzie wstep jest od 20 lv a nie malo razy wyciagalam z Alarilu 9 lv. Jak oni by mieli przejsc przez mokradala. Masakra _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
26 Sie 2011, o 22:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
podoba mi się w końcu druidzi leczą nie? zdecydowane TAK
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
26 Sie 2011, o 23:41 |
|
Duma Forum!
|
Klimatyczny pomysl (leczacy druidzi), moznaby dodac nieco lepsze leczenie i za wieksza cene niz w szpitalu w Trentis. Alaril i tak ma byc modyfikowany, wiec warto nad tym pomyslec
|
27 Sie 2011, o 03:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wspomne przy zmianie o tym, mam nadzieje, ze nie zapomne
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
27 Sie 2011, o 09:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wspomnij lepiej o depozycie
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
27 Sie 2011, o 10:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |