![]() |
Strona 2 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
DROP (RAR)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
jest odwrotnie
![]() cały zuoo czyta a dalej nie czaji ![]() |
25 Paź 2010, o 21:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Cytuj: Najpierw losuje rara, a potem losuje kto go dostanie więc chyba Hausie Ty nie czaisz ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
25 Paź 2010, o 22:01 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
To chyba ty nie czajisz
![]() Troche głupie to nie prawdasz? Lepsze rozwiazanie bedzie jak u kazdego sie losuje osobna szansa na rara ![]() |
26 Paź 2010, o 15:55 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Sie 2010, o 15:19 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Znaczy losuje tez 3 % dla jakiegokolwiek rara czy dla kazdego? W takim przypadku szansa na wypadniecie 2 rarow z jednego bossa wynosi 0?
|
26 Paź 2010, o 16:32 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 11 Sie 2010, o 07:47 Posty: 263 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: WilkuWDZ ![]() |
prawdopodobnie tak nigdy jeszcze 2 rarow nie widziałem żeby lotły z 1 bossa
_________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
26 Paź 2010, o 16:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 9 Cze 2010, o 11:20 Posty: 8 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Tosca Serwer: Tolnor ![]() |
Ja widziałem u Babatka i Krzyżaka, więc jest to możliwe ale szanse raczej są marne
![]() _________________ MO s1 |
26 Paź 2010, o 18:02 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Jest to mozliwe. Dawno dawno temu (okolice 20 poziomu), wybralem sie na krzyzaka. W druzynie mielismy Emo, mnie i nie pamietam kogo jeszcze. Mnie przypadla murtadela a Emo zgarnal ayola.
![]() _________________ http://so.pwn.pl/ |
26 Paź 2010, o 19:02 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Wypadnięcie 2 rarów jest możliwe wiem bo na duchu ognia tak miałem Ungus i Brassary poleciały z jednego ducha
_________________ Dobry Bobry (a masz) |
26 Paź 2010, o 19:05 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Ja byłem z Soogiem i Zuem?
![]() Dwa rary padły, a Soog?, ze szczęścia aż screena zrobił. ![]() _________________ ![]() |
26 Paź 2010, o 19:20 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
To żeście się rozpisali. Zauważcie:
EsAmo napisał(a): Rar ma szansę 2-3% (na podstawie posta dryga jakiś czas temu) na wskoczenie komuś do ekwipunku. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Paź 2010, o 19:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |