Strona 1 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ognista Sfera - MO
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Siemka, jak już kazdy wie tarczy na mo nikt prawie nie używa lub ma ją na 1pkt.
Trzeba by tu coś zmienić, przynajmniej coś drobnego. ( niestety nie mam dostępu na s0 to sobie zfundowalem platke i bawię sie na s1 tym ) Oto moje pomysły: 1. Kazdy wie ze mo jest kruchy jak gips (xd) więc mozna by dodać do tarczy efekt odbijania pocisków ( gdzieś 5-15% na odbicie pocisku ) i ( 20-25% na Zmniejszenie zadanego dmg ) % mozna pozmieniać. 2. Dodać do tarczy jakieś marne 10-15% obrazenia od ognia, albowiem wkoncu mo w otoczeniu płomieni z tarczy czuje się w jak w swoim zywiole. 3. Efekt tłumienia uroków w tarczy ( zmniejszanie gdzieś 1,2 kolejek np. zatrucia szpilki i mniejsze obrazenia/efekty od tych urokow ) 4. Dodanie do tarczy efektu +10% na ogień lód energie uroki. Jeżeli macie jakieś pomysły wobec tarczy PISZCIE ( nie wiem czy sie da ale tarcza u ducha ognia by był taka jak jest ) PS. wystarczy głupia szpila / mierzony czy cos w ten deseń i mo juz lezy i kwiczy. Tarcza by się w tym przydala zmniejszając te efekty Ostatnio edytowany przez TheDaQ, 3 Wrz 2011, o 12:25, edytowano w sumie 1 raz |
|
3 Wrz 2011, o 12:10 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zgadzam się,że MO jest kruchy i można by takie coś zrobić.
Dobry pomysł TheDaq _________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
3 Wrz 2011, o 12:20 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
nie dobry pomysł Mo do jenda z lepszych postaći mało tego ostatnio dostali ulepszecie a sheedzi i inne profesje osłabienie jak tak robicie to chce żeby sheedom wróciły uniki jak byly a nie oslabiacje a Mo tylko ciengiem ulepszacie
|
|
3 Wrz 2011, o 12:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
To nie ma być coś w stylu Nie bo nie i ja chce coś dla sheeda / barby czy cuś bo on jest słaby
To jest temat o tarczy u mo |
|
3 Wrz 2011, o 12:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No oczywiscie jestem na tak przydała by sie jakas zmiana dla MO
_________________ Silversmith MO 80 lvl s1 kckryc RYC 51 lvl s1 silverkadru druid 22 lvl s2 |
|
3 Wrz 2011, o 12:32 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Yaten Kou napisał(a): nie dobry pomysł Mo do jenda z lepszych postaći mało tego ostatnio dostali ulepszecie a sheedzi i inne profesje osłabienie jak tak robicie to chce żeby sheedom wróciły uniki jak byly a nie oslabiacje a Mo tylko ciengiem ulepszacie Heh.. Mongolskie Dialogi Yatena Mo ulepszyc JESZCZE bardziej? Niee... Zobacz jakie duze MO ma dmg, i wgl. Z reszta, w kazdej profesji jest jedna umiejetnosc nie potrzebna. Łucznik ma zbedna ognistą a mo ma zbedną tarcze. Jak narazie to MO jest dobry, i nie nalezy go jeszcze bardziej ,,Podrasowywać". Tyle moich słów w tym temacie. _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
|
3 Wrz 2011, o 12:34 |
|
|
Uczeń Heremona
|
u mo są 2 zbędne UMki
co do DMG.. MO to nuker i po to dmg ma być niestety ma tylko TYLKO dmg. tarcza przydala by się do obrony |
|
3 Wrz 2011, o 12:36 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jeśli mo ulepszysz tez ognista sferę bo jest słaba popatrz tez na inne profesje np :
Sheed - cios w wątrobę tez po 1 pkt maja albo nawet nic Druid - wtapianie to samo _________________ Mattyy S3 , 37 Druid Mationn S3 , 27 Sheed |
|
3 Wrz 2011, o 12:38 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Walnij się wzmocnioną patelnią 38 x przez łeb , odkąd zrobili podpalenie od Wiedzy , MO jest chodzącą machiną do zabijania , nawet drut ma problemy.
@DaQ: To że Ty jesteś słaby, to nie znaczy że inni MO też muszą . _________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
|
3 Wrz 2011, o 12:38 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Podoba mi sie ten pomysł ponieważ obecna sfera jest (Żalowa) słabe DMG itp
SnoopDog mo 70 lvl S1 _________________ SnoopDog MO 96, Scottyy RYC 77 Koxy S1 |
|
3 Wrz 2011, o 12:43 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |