Strona 3 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ognista Sfera - MO
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To po co odpisujesz ? Wtedy mnie prowokujesz , i tak o to powstaje Off Top.
_________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
3 Wrz 2011, o 13:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Spinnerss napisał(a): Pvp, pvp.... w tą gre nie chodzi tylko o to .... Co ognista tarcza ma odbijać ciosy ? Pfff. To żądam wtapianie niech też odbija , i chce je mieć grupowe :]. P.S Również chce grupową ochrone u ryca :]. A ja chce grupową starą _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
3 Wrz 2011, o 13:13 |
|
Uczeń Heremona
|
A ja chce nowy komputer i rower.
Prosze skonczcie ten offtop |
3 Wrz 2011, o 13:14 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ty go zacząłeś , zakładając denny temat , o tym jaki to MO jest słaby, skoro Ty możesz się użalać to i ja .
_________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
3 Wrz 2011, o 13:15 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie pisalem ze mo jest slaby, Pisalem ze kruchy i mozna by coś zrobic z tarczą mośku
i skoncz juz prowokowac @Down Pod kazdym moim postem jesteś ty, Kto kogo prowokuje .. Powiem ci jedno.. Ogarnij się i nie pisz juz nic więcej Ostatnio edytowany przez TheDaQ, 3 Wrz 2011, o 13:25, edytowano w sumie 1 raz |
3 Wrz 2011, o 13:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Słowami Typu "Mośku" Sam zaczynasz prowokacje :].
Jak już wyżej pisałem , to że Ty masz kruchego MO nie znaczy że inni też:]. P.S : Po co ulepszać mocną profesje ? _________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
3 Wrz 2011, o 13:18 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lip 2011, o 22:05 Posty: 32 Miejscowość: Bielsko-Biała Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł bardzo FAJNY
_________________ Only 4 S2 |
3 Wrz 2011, o 13:20 |
|
Uczeń Simona
|
Uwazam ze jest to lekkie przegiecie jesli chodzi o fory dla MO wystarczy ze czynnosc czysto fizyczna"podpalenie" zalezy od wiedzy:)
Fajnie ze chcesz rozwijac gre ale nie w tym kierunku zaraz dojdzie do tego ze jak ta tarcza tam jest podaj od 10 lvl i to nie jest podstawowy czar a ulepszanie jej spowoduje ze MO wysunie sie zdecydowanie posrod innych prof bedzie mocny w offie jak i w deffie. Do tej pory taka byla technika gry ze MO musial wyeliminowac rywala w 1 rundzie bo jak tego nie zrobil to mial lipe. Po Twoich zmianach czy go zetnie w pierwszej czy przeciwnik sam sie dokonczy na tarczy nie bedzie mialo znaczenia... _________________ Only S2 : MegaVDu 80lvl + Szarik 73 lvl WielkiDruci 69lvl + JOZINzBAZIN 64lvl |
3 Wrz 2011, o 13:20 |
|
Uczeń Heremona
|
Spok pomysl troszke wykokszony lecz mo i tak zostanie zmieniony ( lecz trzeba droszke dlugo poczekać ) :}
Slowa mądrego Admina :p Temat mozna zamknąć jezeli nikt nie ma czegos do dodania |
3 Wrz 2011, o 13:26 |
|
Uczeń Simona
|
Kurde wy to macie problemy ja chce to tamten to.Wszystkie profesje były ulepszane oprócz MO.
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
3 Wrz 2011, o 13:50 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |