Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Gildie w rankingu ogólnym [B]
[IDEA] Gildie w rankingu ogólnym [B]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Gildie w rankingu ogólnym
Co by o dało? Lepszą orientację w społecznościach gildiowych. -Możliwość lokalizacji gildii gracza oddalonego od nas lub bedącego off-line. Nie szukamy nicku gracza w kilkunastu gildiach tylko wpisujemy w ranking i już widzimy. teraz wygląda to tak,że alby odszukać gildie gracza z drugiego końca mapy trzeba przeglądać 20-30 gildii w poszukiwaniu jego nicku. (Znajdź nick na czacie jakiegoś nieznajomego i spróbuj sprawdzić jego przynależność gildiową w ramach testu:)) -Dodatkowo po kliknięciu w Nazwę Gildii otwierałaby nam się Strona główna gildii. (Sorki za te niedoskonałości na ss'ie ale na szybko robiony) Aby nie było Spamu pod tematem daje ankietkę czy to się może przydać,czy jednak niepotrzebne. Konstruktywne opinie,sugestie mile widziane. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik, 1 Lut 2012, o 09:01, edytowano w sumie 1 raz |
4 Wrz 2011, o 21:36 |
|
Chodząca legenda
|
Bardzo dobry pomysł, kolejny udany jeśli chodzi o interfejs. Sam się czasem irytowałem, że trzeba w taki właśnie sposób przeglądać przynależność graczy do gildii. Taki patent znacznie usprawni szukanie i o to chodzi
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
4 Wrz 2011, o 23:13 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dodatkowo osoby, które szukają kogoś do gildii z danym lvl będą od razu wiedziały czy ten ktoś jest już w jakiejś gildii czy jest "wolny". Mi pomysł przypadł do gustu
_________________ Camillus - łucznik 41lvl - s3 - 17-05-2011r zakończenie kariery Qqryq - druid 105lvl - s3 - kanclerz gildii Immortal - 20-07-2012r zakończenie kariery Camillus- druid 58lvl - uk1 - kanclerz gildii LOL Team - 11-09-2012r koniec gry |
5 Wrz 2011, o 01:13 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł na wielki "+", chcesz kogoś przykładowo dopaść a nie wiesz w jakiej gildii jest to tylko klikasz i masz...
|
5 Wrz 2011, o 18:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
Popieram.Pomysł godny uwagi i wprowadzenia.
_________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
5 Wrz 2011, o 18:55 |
|
Uczeń Simona
|
strzał w dziesiątkę
z tego co mi wiadomo ( niektórzy z administracji pisza o tym w dziale z pomysłach ) to administracja teraz sie czyms zajmuje ale pomysł zasługuje na moje poparcie w 100% _________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
5 Wrz 2011, o 22:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Może ktoś ma coś jeszcze do dodania?
Jakieś uwagi bądź sugestię. Jeśli nie to czekam na wypowiedz jakiegoś szanowanego taernijczyka. Jakiś osobnik z kolorowym nickiem najlepiej Drygu czekam na twoją wypowiedź. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 8 Wrz 2011, o 20:23, edytowano w sumie 2 razy |
6 Wrz 2011, o 20:28 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zobaczymy co z tym bedzie, chyba poza drygiem to nikt temu pomyslowi nie moze zaprzeczyc lub powiedziec, ze na pewno bedzie. Tak wiec cierpliwie czekajmy.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
7 Wrz 2011, o 21:58 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 130 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |