![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
problem z nazwom
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Wrz 2011, o 11:20 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
mam problem koleś chce żebym zmienił nazwę ale przed tym zabrał mi całe eq i 520k
|
11 Wrz 2011, o 11:36 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A, tak, wyczuwam głębię problemu...
Proszę, napisz to po ludzku, poda serwer, nicki, opis sytuacji, dowody. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
11 Wrz 2011, o 14:37 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Po co 2 tematy...
Po Pierwsze : Pieniądze mi dałeś sam, ponieważ nie chciałeś żebym mówił Admininstracji że się podemnie Podszywasz (Zmieniles nick na Szelestluk, a ja mam SzelestŁuk) Po drugie : Wiadomo że chcę żebyś zmienił nick, bo ludzie mnie z tobą mylą. _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
13 Wrz 2011, o 17:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Zamykam. Zły dział a ponadto to kolejny topić na "ten temat" założony przez ciebie!
|
13 Wrz 2011, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |