![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak Platyny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Asthager Czas: Opis: Wczoraj zakupiłem Platynę dla postaci Asthager. Wcześniejsze zakup dla innej postaci powiódł się ( 100 platy ) dla postaci Asthager zakupiłem 2 x po 100 platyny i do tej pory jej nie ma. W dotpay twierdzą że wszystko jest oki. Na priv wyślę tytuły płatnosci. Tylko komu żeby sprawdził co jest źle. |
25 Wrz 2011, o 11:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
rozumiem że płacone przelewem, czy dotpay potwierdzili otrzymanie przelewu?
Wyślij Pw do dryga lub jakiegoś administratora(czerwony kolor nicku) |
25 Wrz 2011, o 12:29 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Gru 2011, o 13:46 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mam problem wczoraj zakupilem 2x 100 platyny i jej nie mam:/ Moja Postać to Mcscrew wczesniej kupywałem normalnie przez przelew internetowy i nie było problemu...proszę o szybką interwencje
|
3 Gru 2011, o 13:51 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Usunąłem poprzednie posty z racji tego, że zawierały dane personalne. Jeśli chcesz udostępniać takie wiadomości to wrzucaj je administracji na pw jeśli ktoś już się zajmuje taką sprawą, nie udostępniaj ich publicznie na forum.
Platyna doszła, czy wciąż czekasz? Niestety ale za 99% problemów z platyną odpowiada DotPay i to do nich trzeba zawsze wpierw składać reklamacje ![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
3 Gru 2011, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Napisz PW na nick drygu
|
3 Gru 2011, o 19:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |