![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Krzyk w górach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Błąd nadal jest !!!
Nie mogę zabić karawany, tylko huberta i koniec.... Pomocy teraz ![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
28 Paź 2010, o 18:53 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Możesz wyjść sam z tej lokacji. Wyjście jest na poludniowym zachodzie.
|
28 Paź 2010, o 18:54 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
To wiem, ale ja chce to zadanie zrobić. A nie mogę zabić ich i moja karawana nadal zyje, dlaczego ?
a teraz z wąwozu nie możemy przejść do karawany .... przejście się zrąbało... _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
28 Paź 2010, o 19:00 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Sie 2010, o 15:19 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ja zaczalem robic to zadanie kiedy byla tylko mozliwosc ze dwa tygodni temu. Zaraz potem zostalo ono zablokowane. Doszedlem juz wtedy do karawany i mialem bic potwora. Obecnie jak przeniose sie od Larsa do zimowej krainy instancja nie jest podpieta pode mnie, i na calym terenie nie ma praktycznie zadnego npc w tym potwora. Mysle ze jedynym wyjsciem jest restart questa, wiec poprosilbym o to jesli to mozliwe
|
30 Paź 2010, o 11:35 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Ja również prosiłbym o restart questa, zabiłem potwora - teraz mam dobić karawane tylko...tam jest pusto, żywej duszy nie ma
![]() _________________ Lorgan 100 lvl - Druid s1 |
1 Lis 2010, o 09:27 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Ja również prosiłbym o restart questa, biłem się z potworem i mnie zabił i teraz nie mogę go zabić tylko...tam jest pusto, żywej duszy nie ma I te zimowe orki...
|
2 Lis 2010, o 10:58 |
![]() |
![]() |
|
Jakimś cudem udało się dokończyć questa
![]() _________________ Lorgan 100 lvl - Druid s1 |
3 Lis 2010, o 19:51 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Paź 2010, o 03:21 Posty: 26 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Byliśmy we 2 z tym questem, kumpel dobił karawanę mi nie zaliczyło i nie miałem już co dobijać, wyszedłem z lokacji i chciałem wejść jeszcze raz ku mojemu zdziwieniu już się nie dało:P musiałem dać się ubić żeby trafić do trentis... powiedzcie chociaż że jak tam pójdę ponownie to karawana będzie na swoim miejscu i uda mi się ich dobić...
|
4 Lis 2010, o 14:21 |
![]() |
![]() |
|
Niestety nie bedzie jej... musisz wejsc tam z kims kto ma tego questa i jeszcze nie byl zabić "Bestii". I teraz najlepsze...Ty dobijajac karawane spowodujesz automatyczne wyjscie z jaskini, wiec nie zrób tego co ja i pierw niech Twój Towarzysz zabije Ogra, dopiero pozniej rozmawiaj z rannymi.
_________________ Lorgan 100 lvl - Druid s1 |
4 Lis 2010, o 17:59 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Quest ten został trochę zmodyfikowany. Powinno już dać się go zrobić bez problemów.
|
4 Lis 2010, o 19:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |