![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gubienie rund na smoku Garthmog...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Sie 2011, o 02:08 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam serdecznie, mam pytanie do wszystkich. Czy gubicie rundy na smoku? Za każdym razem kiedy go bije gubię rundy, nie tylko ja ale cala drożyna. Skutki są do przewidzenia! Od moderatorów słyszę ze to nie jest możliwe i ze przytrafia się to tylko nam. Internet mam szybki sprzęt tez dobry. Dlatego kieruje pytanie do wszystkich graczy. Pozdrawiam. |
1 Paź 2011, o 00:35 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Hmm, proponuje dodac ankiete
![]() |
1 Paź 2011, o 00:43 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Od zawsze to bylo
![]() _________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
1 Paź 2011, o 01:10 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Potwierdzam problem z gubieniem rund. Detale najniższe, przeglądarka Opera. Nie jest to spowodowane problemem z netem czy sprzętem. Po zabiciu smoka jest już lepiej ale dopóki żyje to otrzymuje niekiedy komunikat że gra działa zbyt wolno i mogę gubić rundy. O ile pamietam ... zawsze tak było
![]() |
1 Paź 2011, o 10:29 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lip 2011, o 17:14 Posty: 278 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 127 razy Nick w grze: Jachu Serwer: Tolnor ![]() |
Smok, że się tak wyrażę jest dosyć "zasobożerny".
Skoro idziesz na smoka drużyną, pomijanie rund spowodowane jest zwykle przez jednego gracza ze słabszym netem lub kompem. Dlaczego Tobie muli mimo dobrego sprzętu? Nie wiem. Wyczyść może pamięć przeglądarki, lub sprawdź, czy nie masz za bardzo obciążonego procesora uruchomionymi aplikacjami, gdyż Flash (szybkość działania) zależy głównie od procesora. |
1 Paź 2011, o 10:37 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Sie 2011, o 02:08 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dziękuje za podpowiedz i wyjaśnienie.
Podniosłam wydajność lapka. Jest dożo lepiej . Na początku jest super wszystko idzie pięknie w połowie ubijania smoka zdarza się ze 2-3 rundy uciekną. Ale znalazłam sposób zęby obyło się bez opłakanych skutków ![]() Pozdrawiam. |
3 Paź 2011, o 10:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |