Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przedrostki czy prefiksy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Lip 2011, o 10:53 Posty: 32 Miejscowość: Luton / UK Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Pomysł wygląda w miarę prosto sam przeglądam forum czasami zaglądam do tematów z nazwą które mnie interesują. Targ targiem ale chciałbym wiedzieć czy dana osoba [Sprzedaje], [Kupuje] lub [Wymienie]. Dlatego chciałbym zaproponować przedorstki przy każdym temacie na targu pisanym na forum.
Przykład:
Wiadomo co chcemy łączymy jeśli chodzi o przedrostki i również wiadomo o co chodzi sprzedawcy i kupującemu kiedy pisze/czyta. _________________ pozdrawiam, WytrawniSmakosze.pl |
15 Paź 2011, o 00:58 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jestem jak najbardziej za. System sprawdza się na wielu forach;)
|
15 Paź 2011, o 08:06 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ja chyba już o tym wspominałem na SMF. jak najbardziej popieram z jednym dodatkiem - oferty co do kont w osobnym dziale. i tam w prefixach należałoby podać jeszcze serwer
|
15 Paź 2011, o 15:25 |
|
Duma Forum!
|
Osobiscie widziala to tylko na forum jednej gry i tam sprawowalo sie doskonale z ty, ze... w tej grze byly raptem 3 rzeczy, ktorymi sie dalo handlowac ^^
Czy to u nas przejdzie? mysle, ze tak o ile sie doda nastepujace opcje: -kupie -sprzedam -wymienie -bazar (bo wielu graczy traktuje Swoj temat jak stoisko na targu, gdzie kupuja, wymieniaja i sprzedaja. Po prostu wszystkiego po trochu). |
18 Paź 2011, o 04:29 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |