Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Druid-uderzenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
Dla druida uderzenie jest nic nie warte (bynajmniej dla mnie).
Lepiej gdy by było to uderzenia kuli Energi. Np.Wale misia i daje 5 PA na atak i mam 46% (uderzenie mam na 3) i nie trafiam a tak to kula by pomogła i to bardzo w solowaniu bossów. Kula by zabierała manę. 1 lvl 27 2 lvl 32 3 lvl 40 4 lvl 46 5 lvl 50 6 lvl 63 7 lvl 71 |
24 Paź 2011, o 15:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Hardion napisał(a): Dla druida uderzenie jest nic nie warte (bynajmniej dla mnie). Bynajmniej... Hardion napisał(a): Lepiej gdy by było to uderzenia kuli Energi. Np.Wale misia i daje 5 PA na atak i mam 46% (uderzenie mam na 3) i nie trafiam a tak to kula by pomogła i to bardzo w solowaniu bossów. Żeby tylko w solowaniu bossów... Druid to jedna z najlepszych klas. Żaden pomysł go ulepszający nie przejdzie. Nie gram druidem, lecz możesz bawić się w zbijanie obrony kamykami. |
24 Paź 2011, o 15:41 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 2 Wrz 2011, o 16:30 Posty: 64 Miejscowość: Polska Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
To siedz 40 min na solo Lód.
A żeby jeszcze trafić z uderzenia |
24 Paź 2011, o 15:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Na ~57 lvl fizolem? Nawet bym nie miał co robić na lodzie. Czekać kilka rund aż zejdzie aura zimna i bić raz czy dwa na rundę. Kiedy stracę zbyt dużo hp muszę uciekać, co powoduje wzrost hp duszka.
Nawet energię czy ogień solowałem dopiero od 60-70+, bo wcześniej było to ryzykowne. Lecz i tak nie oznacza to że jest łatwo czy szybko. Jak pisałem, zmieniaj obronę celu kamykami. Doceń to, że w ogóle masz możliwość solowania bossów. Większość graczy już nie może. Jeśli trwa to zdecydowanie zbyt długo, zabierz ze sobą jakiegoś vd. |
24 Paź 2011, o 15:57 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Napisałeś, że Uderzenie to zbędna umiejętność druida. Napisałeś też, że dajesz 5PA na atak, ale ja uważam, że jako druid masz więcej możliwości niż inni i możesz dać więcej PA w atak, a mniej w obr. Co nam to daje? Proste więcej procent szans na trafienie. Sam mam postać-druida i nie ppowiem złego słowa na temat Uderzenia. To bardzo przydatny skill. Nie zyżywa dużo kondycji, a jeśli Ci jej zabraknie masz już umiejętność Wzmocnienie więc moim zdaniem nie ma problemu. Wystarczy mądzre rozłorzyć PA. Dla przykładu mój drut 23lvl rozwala w 1 rundę 2-3 taranttule lub 1 rycka upadłego. Nie jest to trudne, a nawet całkiem przyjemne expienie druidem. Nie doceniasz możliwości druidów i tego co potrafią Pozdrawiam
_________________ Napioor barb, s1 |
24 Paź 2011, o 16:40 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Hardion napisał(a): Dla druida uderzenie jest nic nie warte (bynajmniej dla mnie). 1 lvl 27 2 lvl 32 3 lvl 40 4 lvl 46 5 lvl 50 6 lvl 63 7 lvl 71 Źle użyłeś słowa bynajmniej Co do reszty Druid to potęga można nim solować absolutnie wszystko ograniczeniem są tylko umiejętności osoby prowadzącej taką postać oraz czasami lvl czy rary. I co z tego że bijesz bossa 20 min czy nawet 30 skoro bijesz go sam?? Masz cały exp, złoto i rary dla siebie ! Sporo postaci może pomarzyć o solowaniu bosów. Druid nie ma i nie dostanie ataku dystansowego (Zobaczymy co będzie w podklasach). tym bardziej grupowego zostanie tak jak jest a 71many na 7 lvl to trochę za dużo imo. Zawsze możesz walić kamykami druid inwestuje w siłę wiec ma ładne dmg od nich lub nosić ze sobą łuk. A nie pomyślałeś, że problem tkwi w twojej postaci a nie w um? |
24 Paź 2011, o 16:53 |
|
Pogromca Valdaroga
|
odejmij do tego manę niwelowaną przez źródło
uderzenie zbędne? a na jakim poziomie masz? ja całkiem sobie chwalę swoje na 4 i nie żałuje PU danych w nie. Na buffach potrafię bić całkiem nieźle więc nie wiem, co Ci nie pasuje w nim. A racja źródło zapomniałem o tym kolejnym atucie druta ~~Pirek |
24 Paź 2011, o 16:57 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
Hardion napisał(a): Dla druida uderzenie jest nic nie warte (bynajmniej dla mnie). Lepiej gdy by było to uderzenia kuli Energi. Np.Wale misia i daje 5 PA na atak i mam 46% (uderzenie mam na 3) i nie trafiam a tak to kula by pomogła i to bardzo w solowaniu bossów. Kula by zabierała manę. 1 lvl 27 2 lvl 32 3 lvl 40 4 lvl 46 5 lvl 50 6 lvl 63 7 lvl 71 Hardion napisał(a): To siedz 40 min na solo Lód. A żeby jeszcze trafić z uderzenia musisz byc bardzo slabym drutem. takze proponuje najpierw nauczyc sie grac a potem proponowac jakies zmiany. madrzejsze niz teraz. |
24 Paź 2011, o 18:35 |
|
|
Na 57lvl 40min lód? Ja swoim druidem na 63 robiłem całe duszki w 1h(uderzenie na 3).Nie wiem jak ty grasz, ale widze że marnie Ci to wychodzi
|
24 Paź 2011, o 19:05 |
|
Zabójca Tilsai
|
Hah. Uderzenie jest spoko.
Nie ma co narzekać, po usolowaniu Gregoriusa (co prawda w jakieś 50 rund ) nie oddam druida za nic innego, poza tym w czym uderzenie przeszkadza ? Mamy osy i korzonki co razem daje już całkiem sympatyczne obrażenia i przewagę w walce, po co mu inny atak. Moim zdaniem druid jest dla cierpliwych, szczególnie kiedy w gre wchodzi gra solo, a wtedy warto przeboleć te pół godzinki. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
24 Paź 2011, o 21:50 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |