![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"lagowanie wendigo"
"lagowanie wendigo"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() ![]() |
Ile razy mam pisać że dostałem zgłoszenie o stojących osobach na walczącej drużynie z Wendigo a nie o lagach ? To że ktoś wie czy nie wie nie da się stwierdzić, to jest jasne że pierwszą linią obrony jest stwierdzenie niewiedzy. Dlaczego nie było ostrzegania ? Powiedz mi skoro tak uważnie czat obserwujesz kiedy była za to jakaś kara ? Nie było już dawno, Ci co dostali w przeszłości się nauczyli, teraz Ci co "nie wiedzieli" już wiedzą. Jeżeli nie będzie kar za takiego typu akcje to każdy będzie miał gdzieś to czy stoi i laguje czy stoi i nie laguje "przyjdzie GM to zejdę" tak to ma wyglądać ? Dążymy do bicia Wendigo bez obecności GMa a jedynie poczcie że w każdej chwili mogę dostać jaila jakoś wpływa na gracza ze nie stoi i laguje.
Cytuj: Mist ... skoro stanie nie laguje (a poza staniem nic innego nie robiliśmy) walczący nie zgłaszają lagowania , to w czym temat ? Mi jest łatwiej stać na drużynie i patrzeć co się dzieje. Myśląc w ten sposób KAŻDY może stać na drużynie walczącej z Wendigo a karać dopiero możemy wtedy kiedy ktoś przedstawi nam filmik z bocznego czatu z dołączeniami. Bo przecież każdemu jest łatwiej stać na drużynie i obserwować co się dzieje. _________________ Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą, rozumem zło przezwyciężę dzięki mocy planety KWiiik! - Super Świnka S1 Mist S2 Mistt |
28 Paź 2011, o 00:04 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Sty 2011, o 06:55 Posty: 438 Miejscowość: Bdg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Klikanie to co innego, a stanie to co innego ... ja zawsze stałem na drużynie walczącej - i jakoś dzisiaj nie spodobało się to pewnym graczom - których uwagi, sorry ale mam gdzieś. A jak jakiś GM chce się skontaktować, to jest od tego prv, ja nie sledze i nie czytam wszystkich głupot na ogólnym, a tym bardziej na bocznym czacie.
Nie popadajmy w paranoję ... nie oceniajcie sytuacji jak roboty, skoro nikt z walczących nie zgłaszał lagów (poza obserwatorami = konkurentami) to znaczy , że ich nie było. A ss kiedyś podesłałem z klikaniem, co nie ma nic wspólnego z brakiem informacji, że nie można stać. Nie ma niepisanych zasad o których każdy 70+ powinien wiedzieć ... coś co nie jest zapisane, bez upomnienia na prv, nie powinno być karane. Tester - osoba wybrana przez GM'ów spośród graczy. Jej zadaniem jest pomoc innym graczom, oraz testowanie wprowadzanych nowości, jak i konstruktywne ich omawianie. Podsumowując cytat powyższy jednym z Twoich obowiązków jest czytanie "głupot" na ogólnym i pomoc ![]() _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch ![]() Brotherhood Of Death |
28 Paź 2011, o 00:17 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Głupoty na ogólnym?
![]() Podobnie jest w czasie eventów kilku graczy wkoło i lagi nawet w chodzeniu są nie mówiąc o walce ale to pewnie też paranoja? Czy to takie trudne stanąć z boku? Kolejna sprawa że jak widać jakiegoś GM w pobliżu wendigo to i nikt nie stoi i klikania nie ma i nie ma sprawy ale jak tylko pusto to od razu wołania na ogólnym że ktoś stoi, że walka się ścina... Widzisz jakiś związek czy dalej nie bardzo? A na deser post testera: Buszcik napisał(a): Lagowanie wendigo czy ma miejsce? Więc zauważam różnice bijąc wendiego: 1)Bez publiczności nie ma lagów,ścin,gubienia rund 2)Z ludźmi obok Wendiego często walka się przedłuża,ścina lub ktoś gubi rundy. _________________ ![]() ![]() |
28 Paź 2011, o 00:49 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor ![]() |
snow napisał(a): się trochę zdenerwowałem bo zaraz po wendim mieliśmy iść na modliszkę, do tego jak widzisz rock i blody nic nie wiedzieli o tej zasadzie, a z tego co pamiętam gm ZAWSZE chociaż raz osobiście pisał żeby zejść z walczących no i napisal. nie raz. dalej nie czytam bo to bronienie znajomego, gdyby stal tam ktos inny a nie rock tematu by nie bylo. |
28 Paź 2011, o 18:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |