Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
brak osiągnięcia nietoperze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
W grze jest dość dużo gatunków nietoperzy : Nietoperz, Nietoperz Fioletowy, Vampiria oraz Blutter a osiągnięcia żadnego związanego z nimi
Właśnie sobie na nich EXPię w plecaczku ponad 100 Mózgów ^^ no i chciałem zobaczyć ile tego w całości wybiłem, a tu brak info Proponował bym osiągnięcia takie jak np. : "podam nazwy kolejnych poziomów bo ilości standardowe już są w innych osiągnięciach" 1- nietoperz 2- badacz jaskiń 3- chodzący w ciemnościach 4- śpiący na suficie 5- BatMan _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
31 Paź 2011, o 20:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie ma także osiągnięcia z Lodowego Smoka (waldka xd)
_________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
31 Paź 2011, o 20:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tygryska też nie widzę
|
31 Paź 2011, o 21:03 |
|
Chodząca legenda
|
Na nietoperze jest osiągnięcie. Ale na tigera i valdka by się przydało.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
31 Paź 2011, o 21:08 |
|
Uczeń Simona
|
oraz na lowcow/lysych bo tez nie ma a ubijalem ich setki
_________________ GoodNight - Voodoo - 65- OFF GoodNighthc - Voodoo - 49- OFF |
1 Lis 2011, o 10:56 |
|
|
Na nietoperze jest osiąg.Ja np. mam 503/1000 "Zabójca nietoperzy"
|
1 Lis 2011, o 21:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Saintx napisał(a): 5- BatMan _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
2 Lis 2011, o 12:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
_________________ IGotU ON SLU Gang II |
5 Lis 2011, o 13:44 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Batmana uraziłeś
|
21 Lis 2011, o 23:26 |
|
Uczeń Heremona
|
oj osiągnięcie nietoperz jest;) przeoczenie proste
_________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
21 Lis 2011, o 23:45 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |