![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd śmierci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Ghworg Czas: 10:33-10:37 Opis: Witam, chciałem zgłosić błąd (nie pierwszy taki na mojej postaci) mianowicie sprawa wygląda tak - razem z graczem Dragstar poszliśmy na Duszki, w trakcie walki z duchem ognia, kiedy miałem jeszcze 300 hp, gracz Dragstar ukazał (skutecznie) ducha, natomiast mnie zawiesiło. Walka stała w miejscu ale mogłem pisać na priv z Dragstarem - poinformował mnie że już po walce i że przeżyłem oraz że policzyło mi expa, walka się nie odwiesiła i musiałem zrobić relog - i tu spotkała mnie niemiła niespodziewajka bo obudziłem się przed kartami śmierci... Straciłeś u śmierci: 10034 exp 3760 złota Proszę o rozwiązanie problemu... Pozdrawiam |
4 Lis 2011, o 11:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Miałeś na sobie może podpalenie?
|
4 Lis 2011, o 13:48 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Podpałki duch nie dał rady założyć:-)
także byłem czysty, a Drag go zdjął zanim tamten zdążył zaatakować i tak jak wspomniałem w oknie po walce, które pokazuje ile expa się dostało i czy wpadł rar - widniało jasno że przetrwałem i został mi przyznany exp... |
4 Lis 2011, o 16:50 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Paź 2011, o 20:44 Posty: 26 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: TSH ![]() |
_________________ DreamHunters Veni Vidi Vici na zawsze w sercu |
6 Lis 2011, o 00:54 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
oki, widzę że u kolegi problem został rozwiązany... czy i ja mogę liczyć na zwrot expa i kasy?
Pozdrawiam [Dodane, na przyszlosc daj screena jak sie walka zatnie - Mysth] |
10 Lis 2011, o 10:48 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
radze ss przedstawic, albo niech twoja grupa z ktora expiles na duchu niech to potwierdzi aby bylo prawdopodobne, bo po chwili kazdy napisze ze byl na duchu i mu zawiesilo i ze chca expa i golda od nowa.
|
10 Lis 2011, o 13:00 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 16 Paź 2011, o 20:44 Posty: 26 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: TSH ![]() |
mam pytanie jeszcze odnosnie printscreena, w jakim momencie mam go nibyc zrobic?
![]() ![]() [Pisałam Ci, że tak - Mysth] _________________ DreamHunters Veni Vidi Vici na zawsze w sercu |
10 Lis 2011, o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |